Kahraman: "25. dönem Bayburt için fırsat"

AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Kahraman: "25. dönem Bayburt için fırsat"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Milletvekili olması halinde Bayburt'un sorunlarına ortak akılla çözüm üreteceğini belirten Kahraman, ulaşım ağları içerisinde Bayburt'un demiryolu hattına dahil olması için tüm azmiyle çalışacağını ve bunu başaracağını söyledi.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin asırlık projeleri arasında yer alan ve Bayburt'u çok yakından ilgilendiren demiryolu projesi ile ilgili de konuşan Kahraman, 25. dönem milletvekilliği genel seçimlerinin Trabzon-Erzincan demiryolu güzergahının belirleneceği bir döneme rast geldiğini belirterek, "Özellikle bu dönem bu demiryolu hattının kaderini de belirleyecek bir dönem. Bayburt'un dahil edilmesi yönünde tüm mücadelemizi vereceğiz ve bunu başaracak bilgi, birikim, kapasitemiz var. Bunu yapabileceğimize inandığımız için yollara düştük. Dualarınızı bekliyoruz" dedi.

AK Parti'nin önemli fırsatlar sunan bir parti olduğunu ve hizmet sepetinden daha çok alabilmek için aday adayı olduğunu söyleyen Kahraman, şu açıklamayı yaptı:   

"Bayburt'u gerçekten önemli hizmetlerle tanıştırmak lazım. Şu dönem önemli bir fırsat. AK Parti büyük fırsatlar sunan bir parti. AK Parti'nin hizmet sepetinden daha çok şeyler almamız lazım. Bayburt'u gerçekten dünya ile ticari anlamda, eğitim anlamında, kültürel anlamında ilişkileri kuracak yolları aşmamız lazım. Bunu sağlamamız lazım. Büyük hizmetlerin Bayburt'a gelmesi lazım. Bunlar gelmezse Bayburt'ta kimse ticaret yapmak istemez. Üreticininb rekabet etmesi lazım. Bu halimizle hem Erzurum'daki hem Trabzon'daki ticaret yapan insanlarla rekabet edemeyiz. Bunun için mutlak suretle Bayburt'un demiryolu ağına dahil olması lazım. Özellikle bu dönem bu demiryolu hattının kaderini de belirleyecek bir dönem. Bayburt'un dahil edilmesi yönünde tüm mücadelemizi vereceğiz ve bunu başaracak bilgi, birikim, kapasitemiz var. Bunu yapabileceğimize inandığımız için yollara düştük. Hayır dualarını beliyoruz. Bayburt'a tren gelmediği sürece kaderi değişmez. Uluslararası ağlara Bayburt'u bağlamak için var gücümüzle çalışacağız." 

"Oy veren, vermeyenlerle el ele tutarak bunu başaracağız"

"Bunu hep birlikte başaracağız. Bize oy verenlerle oy vermeyenler hep birlikte ele ele tutarak bunu başaracağız. Allah nasip eder de milletvekili rozetini yakamıza takarsak milletimizin vekili olacağız ve herkesle birlikte olacağız."

Ziyarette Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, yönetim kurulu üyeleri ve ilde görev yapan basın mensupları hazır bulundu.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.