İşte Bayburt'taki seçmen sayısı

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Erken Genel Seçimleri'nde seçmen sayıları belirlendi.

İşte Bayburt'taki seçmen sayısı
Bayburt Postası - 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekili Erken Genel Seçimleri'nde seçmen sayıları belirlendi. YSK, 11 Eylül itibarıyla seçmen sayılarını yurt içinde 54 milyon 75 bin 851 olarak belirlerken, Bayburt'ta 52 bin 618 seçmen sandığa gidecek. 7 Haziran'da yapılan seçimlere göre seçmen sayısı ülke genelinde 310 bin 620 kişi artarken, Bayburt'ta ise bin 559 kişi azaldı.

Öte yandan Bayburt'ta azalan seçmen sayısı, 7 Haziran'da birer vekil çıkaran siyasi partiler arasındaki oy farkını da akıllara getirdi. Bir partinin diğer rakip partiye 688 oy farkıyla ikinci vekilliği kaybettiği Bayburt'ta her 1 oyun kıymeti daha da yükseldi. Bu oy farkı dikkate alındığında seçmen sayısının önemli oranda azaldığı Bayburt'ta siyasi partileri zor bir seçim bekliyor. Vekillik için iddiası bulunan partiler, 7 Haziran’da az oy farkıyla kaybettikleri veya kazandıkları vekilllik için çalışmalarını daha da yoğunlaştırdı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Nereye gitti bu 1559 kişi. artma yok azalma var. demek ki hayali işler var ortada