İller Bankası Genel Müdürü Bayburt’a geliyor

AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında kentte kendisine iletilen ve kendisinin tespit ettiği eksiklikler ile ilgili olarak bizzat konunun yetkili kişileriyle bu sorunları gidermeye devam etiklerini söyledi.

İller Bankası Genel Müdürü Bayburt’a geliyor
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında kentte kendisine iletilen ve kendisinin tespit ettiği eksiklikler ile ilgili olarak bizzat konunun yetkili kişileriyle bu sorunları gidermeye devam etiklerini söyledi. Ağbal, bu kapsamda 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik’i Bayburt'ta ağırlayacaklarını belirtti.  

Bayburt’un son günlerde eğitimden yatırıma birçok önemli ismi ağırladığını anımsatan Ağbal, “Bayburt’umuzun merkezinden ilçelerine, beldelerinden köylerine beklediği yatırım ve destekleri yetkili kişilerin bu ziyaretleri ile 7 Haziran seçimlerini beklemeden gerekli tüm adımları atıyoruz” dedi.

Ağbal, AK Parti iktidarlarının her zaman Bayburt’tan gerekli desteği gördüğünü, AK Parti iktidarlarının da Bayburt’un meselelerinin çözümü konusunda Bayburt'a gerekli çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada yakinen ilgileneceğini belirterek, “Bu kapsamda 16  Mayıs Cumartesi tarihinde İller Bankası Genel Müdürü Mehmet Turgut Dedeoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik’i yine ilimizde ağırlayacağız. Bu ziyarette Dedeğolu ve Gedik, ilimizde ki bu ziyaretlerinde Gökçedere beldemizdeki kanalizasyon ve sulama kanalı başta olmak üzere ilimizde bir dizi çalışmayı başlatacak ve yine Bayburt Belediyesi arıtma tesisinde incelemelerde bulunacak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmed 9 yıl önce

ne yapsanız yakışır size siz vaad etmiyorsunuz yapıyorsunuz diyerleride yaptıklarınızı beyenmiyorlar.naci agballa bayburtumuz cok varklı bir konuma gelecek