Gündüz merkezde, akşamları köylerde!

MHP Adayı Karaoğlu, seçim çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor...

Gündüz merkezde, akşamları köylerde!
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayı Dr. Kadri Karabey Karaoğlu, seçim çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor. Gün boyu şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Karaoğlu, akşam saatlerinde ise rotasını köylere çeviriyor.

Halkın gösterdiği ilgi ve sevgiden memnun olduğunu söyleyen Karaoğlu'na, seçim çalışmalarını sorduk. Karaoğlu, Bayburt Postası aracılığıyla şunları kaydetti:



"Seçim yarışı başlamadan da Bayburt genelinde her zaman vatandaşlarımızla iç içeydik. Bundan sonra da öyle olacağız. Ziyaretlerimiz sürüyor, vatandaşlarımızın tamamıyla birebir görüşmeye gayret ediyoruz. Sağ olsunlar, büyüklerimizin duası, genç kardeşlerimizin heyecanı bizi Bayburt adına daha da sorumlu kılıyor. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinliyoruz. Projelerimizi ve düşüncelerimizi aktarıyoruz. Bu işe halkımızın sesi olabilmek adına 'bismillah' dedik. Allah izin ve fırsat verirse, yükleneceğimiz görev ve sorumluluğun bilincindeyiz. Büyük bir onur ve özveri ile Bayburt'un geleceğine sahip çıkacağımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Gösterilen ilgi, alaka ve sevgiye teşekkür ediyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TURAN 9 yıl önce

Allah yolunu acik etsi̇n güzel i̇nsan

Avatar
pusat 9 yıl önce

kadri bey bu milletin vekilliğini hak eden tek adam inşAllah bayburt akp nın bayburta duyarsız politikalarına ve dayatma adaylarına cevaben ve bayburtun sesini ankarada yükselmesi adına mhp yı tercih eder inşAllah

Avatar
ey gidi ey 9 yıl önce

kadri̇ karaoğlunun i̇smi̇ bi̇le i̇halesi̇ yapilmiş bi̇tmi̇ş kurumlara ek eleman aldiriyor adam muhalefeti̇n adayiyken bu kadar i̇sti̇hdam sağliyor. veki̇l olsa demekki̇ bayburt uçacak ve inşAllah veki̇lde olacak özel i̇darede hani̇ herkes çalişacakti bak ordada i̇hale yapacaklar görüyorsun deği̇l mi̇ karaoğlunun gücünü etrafina bak bi̇raz mehmet saygilar...

Avatar
Memur Adam 9 yıl önce

sayın vekil sana değil bize hayırlı olsun. sen değil seninle birlikte biz yani bayburt kazanacak

Avatar
Münir 9 yıl önce

Mevlam yolunu açık etsin dualarimizda oyumuz da seninle.

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

bayburt il müd,leri. ve müftü bey akp adaylarını aydıntepe kavşağında karşılıyorlar,
yetmedi kutlama yapıyorlar,seçmene ve siyasete leke getirmişlerdir,kınıyoruz.

Avatar
Cemil Yücel 9 yıl önce

Saygıdeğer Dr.Karabey Kadri Karaoğlu bey kardeşimize başarılar dilerim. Özü sözü bir dürüst çalışkan insan ayrımı yapmayan fedakâr Bayburt aşığı kardeşimiz, Allah yolunu açık eylesin, Ülkemize Milletimize hayırlar getirmesini Mevlâm'dan niyaz eder im Allah'a emanet olun.

Avatar
bayburt halkı 9 yıl önce

siyasi m.vekillleri adaylarını karşılayan bayburt müftüsünü ve il müd,lerini şiddetle kınıyoruz."y.s.k."göreve davet eder,saygılar sunarız.