Erdoğan'ın seçim kampanyasına Bayburt'tan bağış desteği

AK Parti Bayburt İl Başkanlığı üyeleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olmak için bağışta bulundu.

Erdoğan'ın seçim kampanyasına Bayburt'tan bağış desteği
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ile beraberindeki partililer, Ziraat Bankası önünde bir araya geldi.

Yumak, burada yaptığı açıklamada, tüm Türkiye'de olduğu gibi Bayburt'ta da toplumun tüm kesimlerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek olduğunu söyledi.

Bayburtluların, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyasına destek için gönüllerinden kopan miktarı banka hesap numarasına yatırdığını belirten Yumak, kendilerinin de AK Parti Bayburt il teşkilatı ve milletvekili adayı Fetani Battal ile birlikte kampanyaya katkıda bulunacaklarını kaydetti.

Yumak ve beraberindekiler, daha sonra banka hesabına toplanan bağışları yatırdı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mirza Bey 6 yıl önce

Mübarek Ramazan Ayında Şov Yapmak Yerine Gerçekten Ihtiyaçlı Birkaç Aileye Yardım Etseniz Bende O Zaman Akp'ye Oyumu Verirdim..

Avatar
Bayburt 6 yıl önce

Fotoğraftakilerin kısa bir özetini yapayım, bu güzide insanların bazıları ya Ak Parti sayesinde (yalama) ile işe girmiş, makam sahibi olmuş bir kısmı da işe girme adayıdır. Yatıracağı 100 veya 200 TL mesele değil, güzide bir iş için yatırdığı paralar hiç bir şey KİM TORPİL İLE HAK ETMEDİĞİ YERLERE GELİYORSA ALLAH BU İŞİ ONDAN SORSUN !

Avatar
Deli Veli 6 yıl önce

Cok ihtiyaci var canim cok(!)

Avatar
Adem 6 yıl önce

Aranizda hala ulkede liyakat ve adalet olduguna inanan var mi??

Avatar
Bayburtlu 6 yıl önce

Hep Aynı Kişiler Hep Aynı İnsanlar Dikkat Ederseniz Birazda Sizler Dinlensenizde Yerlerinize Başkaları Gelse Güzel Olmazmı

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Kaç Tl yatırmışlar açıklasınalr

Avatar
haktan 6 yıl önce

Malesef Altın Olma Sevdalıları Değil..Altın Bulma Sevdalıları