Destici: “Bizim için Bayburt’ta olmak büyük bir şereftir”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, bu yıl 25. Uluslararası Dede Korkut Sanat Şenlikleri'ne katılmak üzere Bayburt'a geldi.

Destici: “Bizim için Bayburt’ta olmak büyük bir şereftir”
Bayburt Postası - Destici, Saray Bahçesi'deki programın ardından Büyük Birlik Partisi Bayburt Teşkilatının yeni binasının açılışını yaptı. 

Parti binasının kurdelesini Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut ve BBP Bayburt İl Başkanı Muhammet Cihat Erılmaz'la birlikte kesen Destici, burada yaptığı açıklamada, “Bugün ülkemizin güzide şehirlerinden birisi olan Bayburt’tayız. Öncelikle Bayburt’ta olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Bizim için Bayburt’ta olmak büyük bir şereftir. Bu vesileyle bütün Bayburtlu kardeşlerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz.” dedi.

Ziyaretinin Dede Korkut şenliklerine denk gelmesinden de ayrıca mutluluk duyduğunu dile getiren Destici konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Ayrıca bu ziyaretimizin 25. Uluslararası Dede Korkut Şölenlerine denk gelmesi de bizim için bir kazanç ve kıvanç kaynağı olmuştur. Tabi Bayburt tarihi bir kentimiz, başta Dede Korkut olmak üzere çok büyük şahsiyetler yetiştirmiş, hem Anadolu’nun Türkleşmesinde hem Müslümanlaşmasında büyük katkıları olmuş, aynı zamanda Anadolu kültürünün, Türk-İslam kültürünün mayasının atılmasında da daha sonra burada hamura dönüşmesinde de büyük katkıları olmuştur. Onun için Bayburt önemlidir, bir kere daha Bayburt’ta olmaktan şeref duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tabi Büyük Birlik Partisi kurulduğu günden beri Bayburt’ta temsil edilmektedir. Bu vesileyle kurulduğu günden bugüne kadar bu temsilde bulunan İl Başkanı, İlçe Başkanı, Ocak Başkanı olarak, yönetici veya üye olarak bulunan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese ve bugünde bayrağı taşıyan İl, ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum. 

Ünsal Karabulut’a Teşekkür


Cumhuriyet caddesinde yer alan binanın, Büyük Birlik Partisi ve Alperen Ocakları’na kazandırılmasında büyük emek sarfeden Ünsal Karabulut’a da teşekkür eden Destici; “Tabi bu binanın hazırlanmasında, tutulmasında hem Parti hem Ocak binası olarak Bayburt’a kazandırılmasında büyük emeği olan Genel Başkan Yardımcımız Ünsal Karabulut’a eşi Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcımız Zübeyda hanıma ve katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Sağolsunlar varolsunlar. Rabbim her daim sizlerin, hepimizin, cümlemizin yar ve yardımcısı olsun.” şekinde konuştu.

Destici, Bayburt'un Türk-İslam mührünün vurulduğu yerlerden biri olduğunu ifade ettiği konuşmasında, "Bayburt’la ilgili de bu binayı, buradaki teşkilatları kalıcı hale getirmek lazım, güçlendirmek lazım. Hem il yönetimimizin hem Bayburt’un ilçelerinin hem de merkez ilçe başkanlığının süratle eksiklerini tamamlayıp, üye kayıtlarını, yazılı üyeleri fazlalaştırıp tamamlamamız lazım. Bayburt’un bütün ilçelerinde bizim eksiksiz, beldeleri dahil teşkilatlanmamız lazım. Çünkü bu belde tam bizi temsil eden bir belde, yani Bayburt’tan bahsediyorum; bütün ilçe ve beldelerinden. Çünkü Türk-İslam mührünün vurulduğu yerlerden bir tanesi ve halen yaşayan, yaşatan, bu konuda çok hassas olan ilimiz; ilçeleri ve beldeleriyle beraber. Onun için burası tam Ülkücülüğün ruhuna, fikrine ve idealine uygun. Gümüşhane’de öyle Erzurum’da öyle. Dolayısıyla bizim yöneticilerimize düşüyor iş. Burada eksikliklerimizi tamamlayacağız hiçbir eksiğimiz kalmayacak. Aynı şekilde Ocak faaliyetlerimizi de aksatmayacağız. 13-14 bin öğrencinin olduğu bir üniversite var, 40 bin nüfuslu bir şehirde. 60 bin nüfuslu Gümüşhane’de 20 bin öğrenci var, nüfusun üçte biri öğrenci. Bayburt’un da üçte biri öğrenci. Dolayısıyla üçte birisi öğrenci olan bir şehirde bizim Alperen Ocaklarımızın canlı, diri, aktif, eğitimi önceleyen bir yapı ve çalışma içerisinde olması gerekiyor. Onun için ben bugüne kadar emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da gayretle çalışılacaktır ve bizde her türlü desteği vereceğiz. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, Rabbim mahcup etmesin, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum, sağolun varolun diyorum.”


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Çağıldak 5 yıl önce

Ne hikmetse nitelikleri en tartışmalı olan siyasetçiler Bayburt’a bayılıyorlar!

Avatar
Emmi 5 yıl önce

Ahh ahh çok şey denir sana ama bir makam için davayı sattın