"Davutoğlu'nu Gümüşhane'den aday yapmaya var mısınız?"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Tepedeki Reis'ten, aradaki Hoca'ya ve buradaki biz kardeşlerinize kadar hepimiz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık" dedi.

"Davutoğlu'nu Gümüşhane'den aday yapmaya var mısınız?"

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, "Tepedeki Reis'ten, aradaki Hoca'ya ve buradaki biz kardeşlerinize kadar hepimiz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık" dedi.

Aydın, AK Parti İl Başkanlığı binası önünde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve kurban kesilmesinin ardından yaptığı konuşmada, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk mitinglerinden birini yapmak için 26 Nisan'da Gümüşhane'ye geleceğini belirtti.

Aydın, "Sayın Başbakanımızın bir sözü var, 'bu seçimde Konya'yı hangi il geçerse, ben o ilden milletvekili adayı olacağım' diyor. Bir sonraki dönemde Davutoğlu'nu Gümüşhane'den aday yapmaya var mısınız? Pazar günü, Sayın Davutoğlu'na bunu söyleyeceğiz. '2019'da Gümüşhane milletvekili adayı sensin, yüreğimiz sensin, ciğerimiz sensin' diyeceğiz. 7 Haziran'da sandıkları öyle bir patlatacağız ki Türkiye birincisi olacağız" diye konuştu.

Gümüşhane'nin 7 Haziran seçiminde geleceğini seçeceğine işaret eden Aydın, "Tepedeki Reis'ten, aradaki Hoca'ya ve buradaki biz kardeşlerinize kadar hepimiz sizlerin hizmetkarı olmak için yola çıktık. Milletvekilliğinden daha önemli olan, millete ve memlekete hizmet etmektir. O nedenle milletvekili seçmeyeceksiniz, iktidar seçeceksiniz. İktidar da belli ak iktidar. Oyun büyük, bu nedenle oyunuza sahip çıkın" ifadesini kullandı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, bazı partilerin en büyük hedefinin iktidar değil, koalisyon olmak olduğunu söyledi.

CHP'nin vaatlerini açıkladığını belirten Üstün, "Birikmiş parayı harcayabilecek kadar süre istiyor. 'Bana 4 yıl verin, bu ülkeyi uçurayım' diyor. Aslında, 'bu ülkeyi uçurumdan uçurayım' demek istiyor. Merkez Bankası'nda biriktirdiğimiz para onun vaatlerine 4 yıl değil, 1,5 yıl gider. 1,5 yıl sonra 2002'deki gibi IMF'nin kapısında oluruz, para dileniriz" dedi.

Üstün, Türk milletinin başarıya mecbur olduğunu ifade ederek, "Bu millete başarılı olmaktan başka yol yoktur. Tek yol, Türk milletinin başarılı olmasıdır. Şahsi makamlarımızın hiçbir önemi yoktur, önemli olan hayırla yad edilecek, dua edilecek hizmetlerde bulunmaktadır" diye konuştu.

Belediye Başkanı Ercan Çimen, göreve bir yıl önce seçildiğini anımsatarak, "Şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Şehrimizin su sorunundan altyapı sorununa, otogar sorunundan mezbahanesine kadar o kadar çok sorunu var ki... Sorunlar 15 yıl boyunca çözülmemiş. Biz inşallah, teşkilatımız ve çalışkan milletvekillerimizle sorunları çözmeye hazırız" dedi.

Çimen, Gümüşhane'de vatandaşın 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'ye vereceği büyük destekle yeniden destan yazacağına inandığını vurguladı.

AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz ise Türkiye'de bütün illerde yeni adaylar gösterilmesine rağmen Aydın ve Üstün'ün başarılı çalışmaları dolayısıyla yeniden aday olarak belirlendiğine dikkati çekerek, "Canla başla memleketimize ve milletimize hizmet etmiş olan milletvekillerimiz üstün çalışmalarının karşılığında yeniden aday gösterildiler. Kendilerini kutluyorum" diye konuştu

Milletvekili aday adayları ve diğer ilgililerinin katıldığı tören, cadde boyunca vatandaşa karanfil dağıtılmasının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.