CHP, Gümüşhane adaylarını tanıttı

CHP Gümüşhane İl Başkanlığı milletvekili aday tanıtım programı düzenledi.

CHP, Gümüşhane adaylarını tanıttı
CHP Gümüşhane İl Başkanlığı milletvekili aday tanıtım programı düzenledi. Kent merkezindeki bir düğün salonunda düzenlenen programa, CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, milletvekili adayları Mustafa Gültekin ve Eda Akagün Çubukçu ile partililer katıldı.

Kaleli, burada yaptığı konuşmada, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde kadınlara ve gençlere önemli ölçüde yer verdiklerini söyledi.

Toplumun sindirildiğini, korkutulduğunu, ülke ekonomisinin yok olduğunu, kısır bir döngünün yaşandığını öne süren Kaleli, şunları kaydetti:

"Ülkemiz iç barıştan yoksun, kutuplaştırılmış, ayrıştırılmış bir duruma getirilmiş. Halk sinmiş. Bu durum karşısında atağa geçmeye ihtiyacımız var. Her alanda şiddet var. Çaresiz kalan insanlarımız şiddete başvuruyor.  Yargıda, sağlıkta kesinti  var. Başkanlık uğruna demokraside kesinti var. Tüm bu adaletsiz oluşumları, adaletle yıkacağımız günler çok yakın."

Milletvekili adayları Gültekin ve Çubukçu da yaptıkları konuşmada kendilerini tanıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bayburt gençlik platformu 9 yıl önce

bayburt ak.parti adaylarını karşılama törenine,bazı il müd,leri ve bayburt müftüsü
"siyaseti alet etmişlerdir,"g.hanedede bu duruma" fırsat vermeyiniz