Burç: "Tahriklere kapılmayacağız"

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın kendilerine oy vermeyenleri hainlikle suçladığını belirterek, "Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık. Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt'tan hain çıkmaz. Çünkü Bayburtlu vatanseverdir" dedi.

Burç: "Tahriklere kapılmayacağız"
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın kendilerine oy vermeyenleri hainlikle suçladığını belirterek, "Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık? Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt'tan hain çıkmaz. Çünkü Bayburtlu vatanseverdir" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, AK Parti Milletvekili adayı Naci Ağbal'ın açıklamasına tepki gösterdi. 

Bayburt eski Milletvekili Şaban Kardeş, MHP Bayburt Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selami Hacıarifoğlu, Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, ve parti yöneticilerinin katılımıyla Türk Dünyası Parkı'nda gerçekleşen basın toplantısında konuşan Burç, Türkiye genelinde MHP'lilerin tahrik edilmeye çalışıldığını ifade ederek, "Hiç bir tahrike kapılmayacağız. Bunlar Türkiye genelinde MHP'lileri, ülkücüleri tahrik etmeye çalışıyorlar. Biz Allah'a inandığımız gibi doğru ve mukaddes yolda yürüyeceğimize bu insanlarımıza söz verdik. Hangi siyasi partiye oy verirseniz verin biz sizleri, 'Yaratılanı severiz, Yaradan'dan ötürü' uslubu ile sizleri çok seviyoruz. Çünkü yaradılmışların en şereflisi insandır" diye konuştu. 

Konuşmasında ekonomik verilerle AK Parti iktidarını da eleştiren Burç, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak seçimlerde Türk milletinin geleceğinin oylanacağını kaydetti.

Burç şu açıklamayı yaptı:

"AKP’ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor"

"Sayın AKP milletvekili adaylarının seçimin son günleri yaklaştıkça MHP’ye sataşmaları hat safhaya geldi. Son günlerde MHP ve sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'ye kadar  uzandı. Üç hilalden rahatsız olanlar Osmanlı'dan da rahatsız olurlar, Osmanlı'yı istismar ederler. AKP adayı Naci Ağbal AKP’ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor. Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık, bu nasıl insanlık? Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt'tan hain çıkmaz.Çünkü Bayburtlu vatan severdir."

"Türkiye'yi nereden nereye getirdiniz"

"Bayburt’ta yaşamayanlar, Bayburt'un buzunu, tozunu çekmeyenler, Bayburt'un problemlerini de bilemez ve çözemezler. Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerifinde şöyle buyuruyor: 'Fitne katilden beterdir.' Fitne ve iftiralarla bir yerlere varamazsınız.13 yıldır AKP iktidarınızda Türkiye'yi nereden nereye getirdiniz. İşte sana eski ve yeni Türkiye; 2002'de terör sıfırken 2015'te yüzde yüz artmıştır. 1 lira olan 1 kilogram ekmek şimdi 4 liradır. Dolar 1.52 liradan 2.58'e yükseldi. Benzin 1,66 liradan 4,72 seviyelerine geldi. Ülkenin borcu 129,6 milyon dolarken şimdi 396,8 milyar dolardır. Kredi kartı borcu 2,30 milyardan 83,80 milyar liraya yükseldi. Cari açık 1,50 milyar dolardan 45,50 milyar dolara yükseldi. 2002'de 17 milyon olan yoksul sayısı 29 milyona çıktı. İşsiz sayısı 1 milyondan 6,5 milyona yükseldi. 1 kilo et 5,50 lira iken şimdi 35 lira."

"Oslo'da ne görüşüldü"

"Gençler madde bağımlılığına ahlaki ve manevi çöküntüye sürükleniyor. IMF'nin emriyle tütün, pancar, mısıra kota getirildi. Domuz kesimlik hayvan oldu.İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiye'de Banka satın aldı.İlk defa Türk askerinin başına ABD güçlerince çuval geçirildi. Türk Bayrağı gönderden indirildi, yakıldı sizin yeni Türkiye'nizde. ABD askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için dua edildi.Yüce Kuran-ı Kerim ayetleri ile alay edildi. Irak'ta 1.000.000 Müslüman insanımız katledildi. Sizin Yeni Türkiye'niz seyretti. Bu millet Habur'u unutmadı. Davalar, yolsuzluklar, hırsızlıklar, yalanlar, komplolar, kumpaslarla dolu AKP'nin yeni Türkiye'si. Dolmabahçe Sarayı'nda PKK ile masaya kimler oturdu. Oslo'da ne görüşüldü, bunları milletimize açıklayın."

"Yeni Türkiye sizin olsun"

"7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde Bayburtlu hemşerilerimiz ve Türk Milleti AKP iktidarına gereken dersi verecek. Bu mübarek üç aylarda üç hilalin altına mührünü basacaktır. Türk Milletinin geleceği oylanacaktır. Yeni Türkiye sizin olsun eski Türkiye'mizi bize geri verin yeter. Genel seçimlere az kaldı. Ülkesini seven, evlatlarının ve torunlarının geleceğini düşünen, basiret ve feraset sahibi, vicdanını ve aklını ipotek ettirmemiş, şahsi çıkarlarını değil, ülke çıkarlarını ön planda tutan tüm kardeşlerime, mevcut tabloyu hatırlatmayı bir görev biliyorum: AKP iktidarı, 13 yılda tüm ülkeyi yangın yerine döndürmüş, her şeyin çivisini çıkarmış, huzur, can, mal, namus güvenliğini, hukuk düzenini, Anayasa’yı, demokrasiyi, fikir, ifade, teşebbüs ve inanç hürriyetlerini, milli, manevi değerleri yok etmiştir. Rüşveti, sahil ve arazi yağmalarını, lüks, israf ve saltanatı, yolsuzlukları, yasakları, torpili, kayırmayı, kaçakçılık, fuhuş, uyuşturucu, kadına şiddet, hırsızlık, gasp, tecavüz, cinayet, vs. suçları zirveye taşımış. Herkesi köle haline getirmeyi amaç edinmiş, farklı düşüncelere karşı, her türlü yalan, iftira, zulüm, baskı, kıyım, dışlama, tehdit, şantaj, engelleme, fişleme vb. icraatları mübah saymış. Din istismarını pervasızca yapmış. Türklük kavramına düşmanlık ederken, teröre tavizler vermiş, ülkenin fiilen bölünmesine zemin hazırlamıştır. Türkiye’deki yabancı sermayeli banka sayısı 30’a yükselmiş, finans sektörümüz yabancıların eline geçmiştir. Basın özgürlüğünde 180 ülke içinde 149’uncuyuz. Havuz medyası için kamu bankalarının verdiği kredi hâlâ ödenmemiştir. Devlet bankaları iktidar yandaşları tarafından yağma edilmiştir. Bu iktidar döneminde sadece yandaşlar ihya olmuş, rüşvet ve yolsuzluk artmıştır. İşsizlik trajik boyutlara ulaşmış, fakir daha fakir hale gelmiştir."

"Hiç bir tahrike kapılmayacağız"

"Değerli Bayburtlular işte gerçek tablo, ülkemizin çok acınacak durumu budur. Hangi siyasi partiye oy verirseniz verin biz sizleri, 'Yaratılanı severiz Yaradan'dan ötürü' üslubu ile sizleri çok seviyoruz. Çünkü yaratılmışların en şereflisi insandır. Son olarak şunu söyleyeyim hiç bir tahrike kapılmayacağız. Bunlar Türkiye genelinde MHP'lileri, ülkücüleri tahrik etmeye çalışıyorlar. Biz Allah'a inandığımız gibi doğru ve mukaddes yolda yürüyeceğimize bu insanlarımıza söz verdik. Hz. Ömer ashaba, 'Ben yanlış yaparsam ne yaparsınız' diye sorar. Ashabdan biri kılıcını çeker ve der ki, 'ya Ömer seni kılıcımızla düzeltiriz.' Bu mübarek üç aylarda üç hilalin altına mührü vurarak 7 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde güzel vatanımızın geleceğini belirleyin. Bu vesile ile bugün anılan 27 Mayıs Ülkücü Şehitler gününde bu vatan için toprağa düşmüş bütün şehit ve gazileri anar, ailelerine sağlıklı, mutlu yarınlar dilerim. Ruhları şad olsun. Yapılacak olan şeçimlerin güzel Bayburt'umuza,Türk-İslam  Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah tan niyaz eder, selam, saygı ve hürmetlerimi arz ederim. Allaha emanet olunuz. Ne Mutlu Türküm Diyene."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
coruh69 9 yıl önce

sayın başkanım siz hala 2002 yle bugünü kıyaslıyorsanız neden hep hezimete uğradığınızı açıklamaya bile ihtiyaç kalmamış demektir , 2002 de terörün sıfır olduğunu neye göre açıklıyorsunuz şehit sayısına bağlıyorsanız şimdide gelmiyor bizde oturup terör sıfırmı diyeceğiz , terörist başını neden asmayıp meydanlarda ip attığınız bu millete açıklamak zorundasınız...
partinize taze kan gerekli bunu bilir bunu söylerım mevcutlar miadını doldurdu artık

Avatar
hacı dursun yaşaroğlu 9 yıl önce

vatana millete kimin ihanet ettiği kimin fakir fukaranın yetim gurabanım parasını sıfırladığn gördüğünüz halde akp oy verenlerin aklından bir müslüman olarak şüphe ediyorum..!

Avatar
Asım Koca 9 yıl önce

Ihanet söylemi üzerine kurulu bir siyaset . Mevcut hükümet karşısında duran her nesneyi ihanetle suçladı. Bu nasıl bir mantiktir cozemedim "akp karsisindaysan dine vatana ihanet etmissindir". Kısaca şunu söyleyeyim ben kendi adıma akp yi sevmiyorum. Ancak benim vatan sevginin sadece zekati bile onların mevcut yönetimindeki tümünün toplamın vatan sevgisinden ağır gelir.

Avatar
Ali 9 yıl önce

akp hem hdp ile masada hemde çıkmış neler diyor mhpnin oylarını arttırması birilerini fena rahatsız etti.

Avatar
mehmed 9 yıl önce

bu kılıç la ilk önce 2002 imf muhtaç duruma düşürüen siasilerden başlayacaksın sayın başkan.sizin algılama sisteminde bir anormallik var sizin bu dik duruşunuzla partinizin arasında dağlar var