Bayburtlular CHP adayı Pekşen için buluştu

Trabzon Bayburtlular Derneği üyeleri CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Haluk Pekşen için tertip edilen kahvaltıda bir araya geldi.

Bayburtlular CHP adayı Pekşen için buluştu

Trabzon Bayburtlular Derneği üyeleri CHP Trabzon Milletvekili Adayı Av. Haluk Pekşen için tertip edilen kahvaltıda bir araya geldi. 

Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Yaşar Erdoğan, Hasan Tahsin Coşkun, Engin Oğul, Haluk Çakırca, Ömer Demirel ve çok sayıda davetlinin hazır bulunduğu kahvaltının açılış konuşmasını yapan Bayburtlular Derneği Tertip Komitesi Başkanı Sezgin Oğul, "Hafta sonu sandıkların başına gideceğiz ve oy kullanacağız. Türkiye için çok önemli bir gün, çocuklarımızın geleceği için bu seçim çok önemli, oy verirken sadece bir oy pusulasını sandığa atmayacağız, Türkiye için yeni bir dönemin açılışı olacak." dedi.

Oğul, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kemal Kılıçdaroğlu mükemmel bir program ve kadro ile halkımızın önüne çıktı. İnşallah bu seçimlerde çok şey değişecek ve bunu değiştirecek olan insanlardan birisi de CHP Trabzon Milletvekili adayımız Sn. Haluk Peşken Bey olacak. Kendisi Yomra ilçemizden olsa da Bayburt’umuzun milletvekili gibi çalışacaktır, bunun garantisini ben buradan veriyorum."

Kahvaltıda konuşan Av. Haluk Peşken ise şunları kaydetti:

"Sizlere bakınca ben kendi ailemi burada gördüm, çocukluk yıllarımın en güzel günlerini Bayburt Aydıntepe’de geçirdim, her yıl mutlaka giderim. 1996 yılında Bayburt’u içine alan İpekyolu Demiryolu Projesini yapmıştım. 2017 yılında o proje açılacak. Bu proje ile Bayburt ve Gümüşhane bu günkü nüfusunu 20’ye katlayacak."

Kahvaltının ardından davetliler davul zurna eşliğinde halay çekti. (Haber: Arif Azak)


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
taner keleş 9 yıl önce

trabzon da oturan bir bayburtluyum haluk pekşen bey trabzon siyasetine çok renk getirdi. muhalefetin nasıl yapıldığını bölge halkı gördü.