Bayburt AK Parti aday adayları açıklandı

İktidar partisinde aday adayları netleşti.

Bayburt AK Parti aday adayları açıklandı
Bayburt Postası - AK Parti'den milletvekili aday adayı olmak için başvuru yapılması gereken süre bu akşam 19.00'da sona erdi. 26 Nisan’da sona eren kamuda görev yapan isimlerin aday adaylıklarını açıklamalarından sonra iktidar partisinde aday adayları netleşti.

AK Parti Bayburt İl Teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için 10 ismin milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu kaydedildi.

Bayburt AK Parti Milletvekilliği için başvuruda bulunan aday adayları, Cengiz Karakaşoğlu, Coşkun Yıldırım, Erol Koral, Fetani Battal, Hakan Kobal, Kenan Yavuz, Mustafa Akbaş, Nurettin Memiş, Şahap Kavcıoğlu ve Temel Peker oldu.

Öte yandan AK Parti Bayburt milletvekili kesin adayı YSK'nın belirlediği takvime göre, 21 Mayıs tarihi saat 17.00’ye kadar açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt lu 6 yıl önce

İsimler üzerinde yorum yapılabilir , lakin şunu sormak istiyorum.
Sayın adaylara, şöyle dersek daha iyi olmaz mı;
Sayın adaylar Bayburt Millet vekili adayı olarak her bir birinizin, Bayburt için popülist olmayan gerçekçi projeleriniz nelerdir, lütfen maddeler halinde ve gerçekleşme zamanları ile ilgili manifesto yayımlayınız.
Artık bizler seçmen olarak bir sonraki dönem Bayburt ta üretime ve istihdama yönelik beklentilerimiz neledir öğrenmek istiyoruz.
Bunların en önemlisi
1-TREN yolunun gelmesi,
2-TREN yolunun gelmesi ile beraber, gelmeden önce alt yapı çalışması olarak, Bayburt lu veya çevre illerden hangi sektörde çalışma yapa bilecek sanayicilerin gelebileceği düşünülerek çalışmaların yapılması
3-Bayburt un bölgesinin en azından %20 et ve süt ihtiyacını karşıyacak tesisleşmenin yapılması
4-Turizme dönük,Çaykara Bayburt arası tünel
5-Üniversitenin uluslar arası seviye ye taşınması
6-Yer altı madencilikte mermer harici neler olabilir
7-Rüzgar ve güneş enerjisi ile ilgili neler olur

Avatar
CELAL ÇAKIR. 6 yıl önce

BU SEÇİMDE BAYBURT MHP Lİ BİR VEKİL GÖNDERSE İYİ OLUR.

Avatar
Tombala 6 yıl önce

Bekleyin ve görün, geçen dönemde 18 arkadaş talipli idi! ))))) gelir bir isim angaradan.

Avatar
SUS PAYI ! 6 yıl önce

Çoğu sus payının açıklanmasıni bekliyor. Aday olamayacağını onlarda biliyor.

Avatar
fth 6 yıl önce

kenan yavuz gibi bir adam bayburt millet vekilliğine aday olmuşssa öpüp başımızın üstüne koymalıyız niyemi adam gibi adam milleti dinleyen egosu olmayan bayburt için iş yapabilen tuttuğunu koparan dolu dizgin birisi izmir petkimde bayburtlu genç arkadaşlara ekmek vermiş bir büyügümüz bu yukardakilerin yanına bile yaklaşamızsın niemi işkurdan geçici iş alınacak kırk dereden su getiriyon onu bırak yüzüne bile bakmıyolar bugüne kadar bir kaçtanesi ya milliet vekili olmuş yada il başkanı ne yapmışlar bayburrta Allah aşkına bir tane birşey söleyin milletin gözünü boyamak için gecici işkur sonuç ney hep göç tek millet vekilli il biziz hiç utanmıyorlarmı o yukardaki bir kaç şahıs

Avatar
Nazım bulut 6 yıl önce

Kenan Yavuz olsun kalite isim iş yapar yakışır

Avatar
Bayburdi 6 yıl önce

Kenan Yavuz olmalı

Avatar
levent 6 yıl önce

Fettani BATTAL bey bir Bayburt beyefendisi. AK partinin Erdemliler hareketinin Bayburt'taki neferidir. Ak parti 2002 ayarlarına dönüp saha tecrübesi insanlarla yola çıkmalı. Oda Fettani Beydir.