Başaran: "En etkili muhalefeti biz yapacağız"

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran, her partiye en büyük muhalefeti Milli Görüş’ün yapacağını, bunun bütün siyasi partiler için en büyük katkı olarak anlaşılması gerektiğini ifade etti.

Başaran: "En etkili muhalefeti biz yapacağız"

Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran, her partiye en büyük muhalefeti Milli Görüş’ün yapacağını, bunun bütün siyasi partiler için en büyük katkı olarak anlaşılması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında yaptıkları nezaket ziyaretlerine Valilik, Belediye Başkanı ve seçime giren diğer siyasi parti il teşkilatlarını kapsayan bir program ile başladı. İl Başkanı Osman Temur ve yönetici Fatih Burak’ın da katıldığı ziyaretlerinin ilkini Belediye Başkanı Mete Memiş’e yapan heyet, daha sonra AK Parti teşkilatını ziyaret etti. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu, İl Başkanı Hakan Kobal'ın bulunduğu ve  sıcak ve samimi, içten ifadelerle geçen görüşmede Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur, sadece bayramlarda yaşanan birlik ve beraberliğin Bayburt’un her zamanında ve özellikle seçimlerde yaşanması gerektiği, siyasi partilerdeki diyaloğun olgunluk ve seviye oluşturmaya yönelik önemli bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

Saadet Partisi 1. Sıra Milletvekili adayı Şinasi Başaran, çok partili parlamenter sistemin doğası gereği muhalefetin önemini vurgulayarak kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizdi. Başaran şöyle konuştu:

"İyi bir muhalefet, iyi bir koalisyon ortağı gibi ve hatta daha değerlidir. Sağlıklı ve sürekli hale getirilmiş böyle bir diyaloğun faydası toplumun ihtiyacıdır, ciddiye alınması gerekir. Son birkaç seçim gergin geçti. Gerilim içerisinde baskılanan toplum sağlıklı bir tercih yapamaz. Bizler Milli Görüş olarak, tüm dünyada yaşananların küresel ölçekli yapılanma çalışmalarının her ülkeye kendisini dayattığı bir dönemde insanımızın birbirini çok iyi anlaması gerektiğini önemsiyoruz. Bayburt’umuzun siyasal ufkuna perspektif kazandırmak, samimi ve iyi niyetli insanımıza seçenek sunmak adına siyasal üslubun seviyesini belirlemek, büyük ölçekli tehdit ve tehlikelerden haberdar etmek istiyoruz.” 

Başaran, bu anlamda, diğer partileri de ziyaret edeceklerini belirterek, yararlı görülen farklı yaklaşımların zenginlik olduğunu, her partiye en büyük muhalefeti Milli Görüş’ün yapacağını, bunun bütün siyasi partiler için en büyük katkı olarak anlaşılması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Abdulmecit Bekmezci ise, yüksek siyasetin zaten bu demek olduğu, bu yaklaşımın artarak devam edeceğini ve esirgenen her bir sözün büyük bir vebal demek olduğunu söyledi. Görüşme, ev sahibi heyetin bu güzel ve ilk kez yaşanan teşebbüsten duyduğu şükran ve memnuniyeti ifade etmesi, karşılıklı hayırlı bir sonuç dilek ve temennileri ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.