Bakan Yılmaz, Bayburt'a geliyor

AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında Helva ve Masat köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Bakan Yılmaz, Bayburt'a geliyor
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında Helva ve Masat köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ağbal, 20 Mayıs 2015 tarihinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Bayburt'a geleceğini belirterek, "İnşallah 20 Mayıs'ta da Milli Savunma Bakanımız Bayburt’a gelecek. Dolayısıyla askeriye ile ilgili söylediğimiz konuda sayın Milli Savunma Bakanımız ile burada bir çalışma yapacağız. O çalışmanın sonuçlarını da o gün inşallah tüm Bayburt halkına ilan edeceğiz" dedi.  

Bayburt’un başlıca sorunun göç olduğunu, Bayburt’un bu sorununu çözüme kavuşturmak için kalıcı adımlar atarak çalışmalara başladıklarını belirten Ağbal, "Bu kapsamda 7 Haziran seçimlerini beklemeden AK Parti olarak bugüne kadar Bayburt’un diğer meselelerine olduğu gibi bu meselesine de kalıcı çözümler getirmek adına hemen çalışmalara başladık. Bütün diğer vilayetlerde olduğu gibi göç olgusu Bayburt’ta da var. İnsanlar ve özellikle gençlerin Bayburt’ta kalmasını istiyoruz. Bunun içinde iki temel nokta ortaya çıktı. Bunlardan bir tanesi üniversitenin büyütülmesi, diğeri ise askeri birliğin büyütülmesiydi” diye konuştu.

Ağbal, üniversite ve askeri birliğin büyütülmesi yönündeki çalışmaları Başbakan Ahmet Davutoğlu ile paylaştıklarını belirttiği konuşmasında şunları söyledi:

“Ev ödevimizi yaptık, planlarımızı yaptık. Sayın Başbakanımız mitinge geldiğinde kendisine arz ettik. Sağ olsunlar o da hüsnü kabul buyurdular ve mitingte müjdeleri verdiler. Biz 7 Haziran tarihini beklemeden dostlarımızı ve arkadaşlarımızı Bayburt’a davet ettik ve onlarda sağ olsunlar geldiler. Önce TİM Başkanı, sonra TOBB Başkanı geldi, en son YÖK Başkanımız geldi. İnşallah 20 Mayıs'ta da Milli Savunma Bakanımız Bayburt’a gelecek. Dolayısıyla askeriye ile ilgili söylediğimiz konuda sayın Milli Savunma Bakanımız ile burada bir çalışma yapacağız. O çalışmanın sonuçlarını da o gün inşallah tüm Bayburt halkına ilan edeceğiz. Yine Demirözü ve Aydıntepe ilçelerinde bir yüksek okul hayali vardı. Onları gerçekleştirme noktasında YÖK Başkanı her iki ilçemizi de ziyaret etti. Bu hafta Bayburt, Demirözü, Aydıntepe güzel haberler alacak, güzel müjdeler alacak. Allah nasip ederse Eylül ayında Aydıntepe’nin, Demirözü'nün sokaklarında yüksek öğrenim öğrencileri dolaşacak” diye konuştu.    

AK Parti’nin 12 yıl önce eskimiş, yıpranmış, okul binaları, içinde yatılamayacak hastaneler, olmayan yollar, hayal dahi edilemeyen hızlı trenler ve uçakla seyahati bir takım ayrıcalıklı insanların yaptığı bir Türkiye devraldığını anımsatan Ağbal, konuşmasını şöyle tamamladı:

 “Bu yılları unutmam mümkün değil. Çok hızlı bir şekilde devletin üzerine çöreklenmiş faiz lobileriyle mücadele ederek, devletin kaynakları çarçur edilmiş bir ortamdan devletin kaynaklarına sahip çıkılarak kaynak üretildi. Üretim ekonomisi, yatırım ekonomisi bu ülkenin her tarafında hakim kılındı ve bu sayede ekonomi büyüdü, ekonomi büyüdükçe de kaynak oluştu. Dolayısıyla bütün bu hastaneleri, bütün bu yolları, köprüleri, tünelleri yapan güç ve kaynak aslında milletin kendi kaynağı. Sadece ve sadece milletten aldığımız kaynağı tekrar millete döndürmemiz noktasında güçlü bir siyasi irade gerekiyordu AK Parti bunu sağladı.” 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 9 yıl önce

hızlı tren, 200 yataklı hastane yalanlarından sonra buda şimdi bayburt'a ordu kurulacak diye bir yalan atarak gider. seçimi demek yalan ve içi boş vaatler kazandırıyor. benim saf bayburtlumda inanıyor. devam edin.

Avatar
kenan 9 yıl önce

bayburt'ta asker sayısı azaltılacak,sanırım bakan bunun müjdesini vermeye geliyor.ne güzel değil mi?