Bahçeli'nin Bayburt programı belli oldu

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Bayburt'a geliyor.

Bahçeli'nin Bayburt programı belli oldu
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli, 07 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi Bayburt'a geliyor. Bugün itibariyle Çankırı mitingiyle seçim startını veren Bahçeli, 30 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat 13.00'te Saat Kule Meydanı'ndan Bayburtlulara hitap edecek.  

Konuyla ilgili bilgi veren MHP Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç, genel başkan Bahçeli'nin 60 ilde miting düzenleyeceğini belirterek, "Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'nin çok önem verdiği illerden biri de Bayburt. Onun için seçime yakın bir zamanda Bayburt'a geliyor. 30 Mayıs 2015 günü inşallah genel başkanımızı Bayburt'ta ağırlayacağız. Saat 13.00'te Saat Kule Meydanı'nda gerçekleşecek mitingimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz" dedi.

Öte yandan saat 13.00'te Bayburt'ta mitinge katılacak olan Bahçeli'nin aynı gün Gümüşhane ve Trabzon'da da partisince düzenlenen mitinglere katılacağı öğrenildi.    

Anahtar Kelimeler:
Devlet Bahçeli Bayburtta
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
abdulkadir uluca 9 yıl önce

Allah yar ve yardimcilari olsun