Avukat İsrafil Kahraman'dan delegelere teşekkür

Bayburt AK Parti Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Avukat İsrafil Kahraman'dan delegelere teşekkür
Bayburt Postası - Bayburt AK Parti Milletvekili aday adayı Avukat İsrafil Kahraman geçtiğimiz günlerde yapılan temayül yoklamasının ardından teşkilat mensuplarına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bayburt merkez, ilçeler ve beldeleri tek tek ziyaret ederek, temayül yoklamasında kendisine gösterilen büyük ilgiden dolayı teşekkür eden Kahraman, "Bayburt'a hizmet yolunda çıktığımız bu kutlu davada ilk aşamayı teşkilat mensuplarımızın büyük teveccühü ile geçtik. Ben tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Bu görev bize nasip olursa Bayburt için tüm mesaimizi harcayarak, Anadolu'nun bu kadim şehri güzel Bayburt'umuzu çok güzel hizmetlere kavuşturacağız" diyen Kahraman, "Tek derdimiz Bayburt. AK Parti'miz için, Bayburt'umuz için 07 Haziran seçimlerinden başarıyla çıkarak hizmet kervanının artarak devam etmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Kahraman, teşkilat mensuplarına teşekkür amaçlı başlattığı temaslarını sürdürüyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Safak Güngör 9 yıl önce

sayın vekil aday adayı lütfen ne cumadan cumaya msj nede sesli aranmak istiyorum. ben sadece cuma günleri müslüman değilim ömrümün hergünü her saniyesi her salisesi nefes aldığım her an müslümanın. ayrıca her bayburtlu a.k.peli değildir.