AK Parti'de 14 isim yarışacak

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için Bayburt AK Parti'de aday adayı sayısı bu defa 14'te kaldı! Bünyamin Özbek yeniden aday mı? Kimler çekildi, kimler 'devam' dedi... İşte o isimler...

AK Parti'de 14 isim yarışacak
Bayburt Postası - 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak 26. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için AK Parti'ye 14 isim başvurdu. 

Ankara, İstanbul ve Bayburt AK Parti İl Başkanlıklarına yapılan başvurularda Bayburt Milletvekili aday adayı sayısı 14'e çıktı.

Bayburt Milletvekili Naci Ağbal'ın yeniden aday olduğu seçimlerde; Abdurrahman Polattimur, Abdulkadir Karaoğlu, Ahmet Yolcu, Atilla Güler, Cemil Sarıtaş, Engin Demir, Erol Koral, İsrafil Kahraman, Murat Bahadır Akkoyunlu, Mustafa Akbaş, Raci Bayrak, Şahap Kavcıoğlu ve Yusuf Alemdar aday adayı başvurusunda bulunan isimler oldu.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılan seçimlerde 2. sıradan aday olan 24. Dönem Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek yeniden adaylık başvurusunda bulunmazken, partiler kesin listelerini 18 Eylül 2015 tarihinde YSK'ya bildirilecek. 



7 Haziran seçimleri için kimler aday adayı olmuştu?

Bünyamin Özbek, Fetani Battal, Abdulkadir Karaoğlu, Avukat İsrafil Kahraman, Barış Fidan, Abdurrahman Polattimur, Ahmet Yolcu, Atilla Güler, Erol Koral, Fatih Ocaklı, Hacı Bayram Koman, Hacı Ali Polat, İlker Hancı, Murat Bahadır Akkoyunlu, Mustafa Akbaş, Raci Bayrak, Salim Arslanhan, Selim Budak, Şahap Kavcıoğlu, Ufuk Kalekahyası, Ünsal Kıraç ve Veysel Akbaş.

Yeniden aday adayı olmayan isimler: Bünyamin Özbek, H.Ali Polat, Veysel Akbaş, Salim Arslanhan, Selim Budak, Ufuk Kalekahyası, Ünsal Kıraç.

Yeni aday adayları: Cemil Sarıtaş, Engin Demir, Yusuf Alemdar. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birbilen 9 yıl önce

TARİH .: 3 EYLÜL 2015
SAAT : 18.00
Adalet ve Kalkınma Partisi
1. NACİ AĞBAL
2. ŞAHAP KAVCIOĞLU
Medyum değilim. Teşkilat içinden muhbirim yok. Fuat Avni denilen fenomeni hiç tanımam. Adalet ve Kalkınma Partisi veya Milliyetçi Haraket Partisi taraftarı değilim. Herhangi bir kurumdan yardım, rüşvet, ihale, burs vb isimler altında çıkar sağlamadığım için borçluda değilim. Hayvanları severim ama hayvan gibi davranan insanlardan nefret ederim. Yukardaki sıralama kesinlikle doğrudur. NEDENMİ ? Sıkılmadan okursanız anlarsınız dostlar.
Naci AĞBAL Adalet ve Kalkınma partisinin kritik seçim bölgelerinde dengelerin korunması veya var olan tehditin minumum düzeyde tutulması için hazırlanmış devşirme Robin Hood tarzı kişilerdir. Mutlak güç tarafından korunurlar istekleri maksimum düzeyde yerine getirilir. Halkın algısına yönelik psikolojik bir harekettir. Uzun zamandır beklenen hizmetleri yazılı ve görsel medyanında yardımıyla seçmene sunarlar. Haziran 2015 seçimlerinde hiç beklemedikleri bir gelişme ile tüm hesapları bir anda alt üst oldu.Rakip siyasi örgüt karşılarına KÖROĞLU diye bir rakip
Çıkardı. Bu halk kahramanı bizden biriydi. Üstelik sevgisi ve saygısıda yapmacık değil gerçekti. Düğünlerde o vardı. Ölümlerde o vardı. En büyük avantajı ise DEVŞİRME değil yerliydi. Mutlak güç Robin Hood' un yanına bir kahraman daha bırakmaya karar verdi. Zekalı birazda kurnaz kendilerine sadık ve halkın üzerinde bir şekilde etkisi olmalıydı.
ŞAHAP KAVCIOĞLU bu kriterlere uyuyordu. Zeki bir insandı Bir batık bankada müfettiş yardımcısı olarak başlayan kariyeri onu bir kamu bankasının genel müdür Yardımcılığına kadar taşımış üstelik bu Bankanın Genel Müdürü Ayakkabılarıyla çok konuşulurken yardımcısı olarak bu olayların dışında habersiz ve hasarsız olarak kalabilmişti.
Kurnazdı çünkü devraldığı Vakfın diğer hizmetlerini ön plana çıkarmazken öğrencilere verilen öğrenim burslarını sağır sultana bile duyurarak ve çoğunlukla siyasi kariyerine katkıda bulunacak ailelerin çocuklarına uygun görmüştü. Sadıktı çünkü bıkmadan usanmadan 4 dönem üst üste aynı siyasi oluşumdan aday adayı olmuş ve reddedilmişti Mutlak güç Kasım 2015 seçimlerinde tek başına iktidar olamaz ise bu şahsın Kamu Bankası Genel Müdür Yardımcılığında kalamayacağını anlayarak onu ikinci halk kahramanı olarak sunacaktır.
Şimdi adı ne olsun diyenleri duyar gibiyim.
SÜPERMEN değil ŞUPERMEN
HAYIRLI OLSUN

Avatar
MUSTAFA EREN 9 yıl önce

Yüzleri varsa birde yüzlerini görseydik_?

Avatar
bünyaminin olmayışı iyi olmuş ak 2 veki! alır 9 yıl önce

Bünyaminin olmayışı iyi olmuş.ak parti 2 vekiki de alır

Avatar
Birbilen 9 yıl önce

Serdar
17_25 ARALIK vakası Türk Siyasi tarihi için bir milat ve dönüşüm için fırsat olmasına rağmen malesef halkımızın büyük çoğunluğu tarafından anlaşılamamış havuz medyanın kıskanılacak ölçülerdeki çabasıyla algı karmaşası yaratılarak bertaraf edilmiştir. Halk üzerinde psikolojik baskı kurularak her yolsuzluk "AMA" diye bir sözcükle soğutma parçalama ve görünmez kılma eylemine dönüşmüştür. "ÇALDILAR AMA HİÇ DEĞİLSE BİZLEREDE BAKTILAR" "ÇALDILAR AMA TÜRKİYE İÇİN BİRŞEYLERDE YAPTILAR" vs vs. Türkiyenin eşi ve benzeri olmayan tek Seçim bölgesi Bayburttur. Seçmen mantıksal düşünerek değil duygusal düşünerek seçimini yapar. Kayıtsız ve şartsız mağdurun yanında yer alır. Bu eşsiz yapısıyla Cumhuriyet tarihi boyunca kurnaz politikacılar tarafından istismar edilmişler ve hak ettiği hizmeti alamamışlardır. Bu yüzden malum siyasi oluşumda her dönem aday enflasyonu yaşanmış aday adayları tarafından mağduriyet söylemleri yapılmıştır (Haziran 2015 seçimlerinde Şahap KAVCIOĞLU temayül yoklamalarında en fazla oyu aldığını buna rağmen aday yapılmadığını iddia etmiştir bu söyleme devam edecektir.) İnancım ve temennim kafasında kırk tilki dolaşan ve birinin bile kuyruğu birbirine değmeyen MUTLAK GÜÇ dahi aday olsa Bağrımızdan kopan KÖROĞLU NUN bu hesapsızları hüsrana uğratmasıdır.

Avatar
serdar 9 yıl önce

Sayın birbilen.
Akp listesi bencede sizin yazdığınız gini olacak. Benim düşünceme göre saray 7 haziranda seçim kararını almıştı. Bu karardan sonra yapması gereken iki şey vardı.
1. Koalisyon görüşmelerini zamana yaymak 45 günlük süreyi doldurmak.
2. Bu zaman zarfında milletvekilliğini kritik oylarla kaybettiği bolgelerdeki vekillerini devletin imkanlarını secerber ederek ve sizinde bahsettiğiniz gibi medyadan cilalayarak halkın gözünde büyütmek.
Tabiki bunu yaparken hesap etmeleri gereken bir şeyi hesaplamadilar. Paralı akp lejyonerlerinin her dediğine inanan onların tv lerini seyreden insanların dışında duyduğunu araştıran sorgulayan insanlarda var. Ve bu insanlar fakültenin sayın vekil yök üyesi iken neden gelmediğini, üniversitenin 5 milyon cerez parası talebini maliye müsteşarı iken neden gondermedigini ve bazı işçilerin isten çıkarılmak zorunda kalındığını,17-25 aralık tarihi yolsuzluk ve rüşvet olaylarında sayın vekilinde ismin ve hatta ses kaydının olduğunu, koluna taktığı saatin ne şekilde hediye edildiğini ve fiyatını, öğretmen maaşlarını müteahhitlere aktarma yaparak devleti ne kadar zarara uğrattığını( bu bilginin doğruluğunu öğrenmek için bu haberin çıktığı iki gazeteyi arayarak bu konu hakkında mahkemeye verilip vermediklerini, tekzip edilip edilmediklerini teyit ettim. Asla tekzip de edilmemiş mahkemeye de verilmemiş sadece maliye üzerinden vergi cezası kesilmiş) bunları uzatmak mümkün. Ancak yazma sebebim şu bu seçimde bayburtun çocuğu sizin deyiminizle Köroglu. Daha büyük bir iy alacak. işadamlarının paraları bayburtlunun oyunu satın almaya yetmeyecek. Skoda super b den ve mercedes vitodan dağıtılan paralar onları kurtaramayacak. Dagitan kişileri de yazayımmı. :)

Avatar
AKŞARLI 9 yıl önce

Abdurrahman Polattimur halkın içinden ve Bayburt için değerli bir insan. Bayburt bu şansı elinden kaçırmamalı bu seferde olmazsa yerinde saymaya devam edecektir.

Avatar
Şahika 9 yıl önce

dışardan yamanmış vekil adayları ile AKP iki vekil çıkaramaz. Hayal görmeyin. Bayburt artık bayburtta yaşayıp çilesini çekmeyeni tercih etmeyecek. Hasbel kader bürokrasinin üst kademesinde görev yapmıış ve şimdide sanki Bayburtu tanıyormuş gibi görünmeye çalışanlara da itibar etmeyecektir

Avatar
yusuf 9 yıl önce

Demekki ak parti faturayı sayın Bünyamin Özbek beye kesmiş. Üzgünüm ama kendi adıma konuşuyorum bu kez oy vermeyeceğim. Özbek yoksa bende yokum. Ama üzülme sayın vekilim senin gülen yüzün hiç bir zaman solmasın. Buraya kadarmış.