AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat

AK Parti'de üç isimli il başkanlığı süreci sonuçlandı.

AK Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt İl Başkanlığına, Bayburt eski Belediye Başkanı Hacı Ali Polat getirildi.  

Fatih Yumak'ın 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkanı adayı olarak gösterilmesinin ardından boş kalan il başkanlığı için üç isim üzerinde duruldu. Mecit Türkoğlu, Turgut Çalışkan ve Hacı Ali Polat arasından görev Polat'a verildi.

2009-2014 yılları arasında Bayburt Belediye Başkanlığı görevi yapan Hacı Ali Polat eğitim camiasından siyasete giren isimlerden. Polat, İmam-Hatip Liselerinde yaptığı öğretmenlik ve idarecilik görevlerinin ardından 2009 yılında yerel seçimlerde Bayburt Belediye Başkanı olarak seçildi. Başkanlık görevinin son ermesinin ardından ise Polat'a, Başbakanlık Müşavirliği görevi verildi. Polat, ayrıca Bayburt'ta ticaretle uğraşmaktadır.  

Anahtar Kelimeler:
Hacı Ali Polat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
şingahlı 5 yıl önce

Hayırlı Olsun Herkezi KURUYEMİŞ yemeye bekliyoruz TANITIM önemli.

Avatar
ali 5 yıl önce

vah bayburt vah sahipsiz memleket

Avatar
Akif 5 yıl önce

Nasıl oluyor belediye başkanlığı döneminde yaptığı hatalar şelale, saat kulesi meydanı ,Çoruh nehrine yapılan setler vs çok ballısın hocam çok bu kadar hata üstüne bu makam babandan miras kalsa devlet el kordu sana vermezdi

Avatar
Levent 5 yıl önce

hacı ali denince aklıma estetik bir şelale yapan mimar geliyor
su akıtmayamı gelmiş

Avatar
a.kılıçaslanoğlu 5 yıl önce

yurt içi ve yurt dışı bayburtlular,cenazelerini bayburt a getirsinler.!!,??

Avatar
Mustafa 5 yıl önce

Bu makamı asla haketmiyorsun !!..

Avatar
Vatandaş 5 yıl önce

Bayburt yeni yandı :))))

Avatar
Bayburtlu 5 yıl önce

Allah millete akıl varsın. Bir zamanlar mitingde yuhalanan insanları vekil yaptılar,belediye başkanlığına gittikten sonra partiye bile sokulmayan adamları ise il başkanı... akp göstere göstere kandırıyor....