AK Parti, aday adaylarını STK'lara soruyor

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor.

AK Parti, aday adaylarını STK'lara soruyor
Bayburt Postası - AK Parti Genel Merkezinin aldığı karar doğrultusunda Bayburt'ta sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla temayül yoklaması yapılıyor. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen temayül yoklamasına, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri katılıyor.

AK Parti İl Seçim İşleri Başkanı Selim Haşlak, 7 Haziran Pazar günü yapılacak 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik aday tespit çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Bu çerçevede temayül yoklaması ve mülakatlar gerçekleştirildiğini, ara komisyon çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Haşlak, "Partimiz Merkez Yürütme Kurulu tarafından aday tespit çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarının da sürece dahil edilmesi konusunda prensip kararı alınmıştır.Temayül yoklaması saat 09.00'da başlamış olup saat 17.00'de sona erecektir" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.