Ağbal: "Zulme uğrayan insanlar Türkiye diyor"

AK Parti Bayburt milletvekili adayı Naci Ağbal, "Yedi düvel düşmana karşı dimdik durduğumuz bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız" dedi.

Ağbal: "Zulme uğrayan insanlar Türkiye diyor"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt milletvekili adayı Naci Ağbal, "Yedi düvel düşmana karşı dimdik durduğumuz bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız" dedi. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Ağbal, merkeze bağlı Aşağı Çımağıl, Orta Çımağıl ve Baş Çımağıl köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağbal, Baş Çımağıl Köy Konağı'nda yaptığı konuşmada, son 12 yılda Türkiye'de her alanda, daha önceki dönemlerle mukayese edilemeyecek işler yapıldığını belirterek, yatırımların devam edeceğini söyledi.

Türkler'in son bin yılda İslam'ın bayraktarlığını yaptığını dile getiren Ağbal, "Yeni bin yılın başlangıcındayız ve bu yeni bin yılın başlangıcında, bugüne kadar İslam bayraktarlığı yapmış olan Türk milleti, Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde inşallah yeniden İslam toplumlarının, İslam ümmetinin liderliğini üstlenecek" ifadesini kullandı.

Ağbal, bu duruma Türklerden daha fazla İslam coğrafyasındaki insanlar inandığını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Gazze'ye gittim, Gazze'de insanlar Tayyip Erdoğan diyor, Türkiye diyor. Mısır'a gittim, Mısır'da aynı şeyi söylüyorlar, Bangledeş'e gittim, aynı şeyi söylüyorlar. Savaştan çıkmış Bosna'ya gittik, zalimin zulmüne uğramış insanlar, Türkiye diyor. Dolayısıyla liderlik bizim genlerimizde var. İslam coğrafyasında son bin yıldır İslam ümmetinin bekası için çalışmışız, gayret sarf etmişiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği budur. 7 Haziran seçimlerinde verilecek güçle başta anayasa değişikliği olmak üzere bundan sonra yapılacaklarla inşallah tekrar o İslam medeniyetinin temelini oluşturan değerlerin yerleştiği, insanlarımızın geleceğe ümitle baktığı, yedi düvel düşmana karşı dimdik durduğumuz bir Türkiye'yi hep beraber kuracağız. Bunun mimarı da hepimiz olacağız. 7 Haziran'da sandığa gideceğiz ve bu irademizi ortaya koyacağız."

"Ülkenin batısında başka konuşan, doğusunda silahla vatandaşı tehdit eden hainlere karşı bu seçimlerde vatandaş yine cevabını verecek" diyen Ağbal, sözlerini şöyle tamamladı:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi inşallah o gece yeni bir Türkiye'yi kuracağız. Ben buna inanıyorum, sizin benden daha fazla inandığınıza da inanıyorum. Çünkü Bayburt'un neresine gitsek herkes Recep Tayyip Erdoğan diyor. Bizim genlerimizde olan, ruhumuzda olan, gizli kalmış bir şey açığa çıkıyor aslında. 7 Haziran seçimlerinde bu milleti çok daha ileriye taşıyacak bir noktada netice elde edilir. Dualarımızla birlikte inşallah yeni bir Türkiye'yi kurarız." AA

 

Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

vah vah eski türkiyeye demek ki orada yaşayanlar yaşamamış ve yeni türkiye diyenler kabuğundan çıkmış da kabuğunu beğenmeyenler demek geliyor. eskiyi kötülemek için millet çalışıyor. kardeşim eskiye kıcık varsa atalarınızı ağzınıza almayın.

Avatar
Asım KOCA 9 yıl önce

bu vekil adayının istanbuldan haberi yok. sanırım zülme uğrayanlar türkiyeye geldi ama gelsni bi hallerini görsünler. asıl zülüm burada başladı. süriyelilerden bahsediyorum. nasıl bir hayat yaşıyorlar. bi bilseler. evet zülme uğrayanlar türkiye da ama ne haldeler.