Ağbal: “Yatırım yapılabilir bir Bayburt vadediyorum”

Bayburt Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın organizasyonuyla İstanbul’da bir araya gelen Bayburtlu işadamları AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek ile buluştu.

Ağbal: “Yatırım yapılabilir bir Bayburt vadediyorum”
Bayburt Postası - Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı’nın organizasyonuyla İstanbul’da bir araya gelen Bayburtlu işadamları AK Parti Bayburt Milletvekili adayları Naci Ağbal ve Bünyamin Özbek ile buluştu.

İstanbul Dedeman Otel’de gerçekleşen buluşmaya İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Berat Albayrak, Bayburt Vakfı Başkanı Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu, SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz ve davetli işadamları katıldı. 

Buluşmanın açılış konuşmasını evsahibi olarak Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Başkanı Doç. Dr. Şahap Kavcıoğlu yaptı. Kavcıoğlu, Türkiye genelinde yakalanan istikrar ortamına vurgu yaparak, Bayburt’un yakalanan bu ivmeden yeteri kadar yararlanamadığını söyledi. Bayburt’un artık göç vermek istemediğini söyleyen Kavcıoğlu, gençliğin ise geleceğini Bayburt’ta kurmak istediğinin altını çizdi. Bütün bu gerçeklerin ışığında, mevcut yapının daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyleyen Kavcıoğlu, misafirleri ve katılımcıları İstanbul’da bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve AK Parti İstanbul Milletvekili adayı Berat Albayrak’ın da birer selamlama konuşması yaptığı gecede Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, işadamlarını Bayburt’a yatırım yapmaya davet etti. Memiş işadamlarına, Bayburt’ta karşılaşacakları tüm sorunları da bizzat kendisinin çözeceğinin sözünü verdi.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, 4 yıl içerisinde Bayburt’a kazandırılan yatırımlara yer verdiği konuşmasında, Türkiye genelinde seçilebilir sıralarda yer alan Bayburtlu isimleri hatırlatarak, TBMM’de 6 Bayburtlu milletvekili olacağını ve Bayburt’u daha güzel günlerin beklediğini müjdeledi.


Gecenin en sürpriz çıkışını ise AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal yaptı. Paranın, kaynağın, ekonominin ve yatırımın uzmanlık alanı olduğuna vurgu yapan Ağbal, cebinde parası olanı ve parasını doğru yatırım alanlarına yönlendirmek için çaba harcayanları herkesten daha iyi anladığını söyledi.

Ağbal, işadamlarına şöyle seslendi: 

“Yeni bir siyasetçi olduğum için, siyasetçi gibi davranamadım. Vaatte bulunarak seçimleri bekleyemedim. 40 gün içerisinde gözlemlediğimiz tüm sorunları, 7 Haziran’ı beklemeden anında çözmeye çalıştık. Basından takip ediyorsunuzdur, seçim sonrasına bırakıp 4 yıl içerisinde aralıklarla çözüme ulaştırabileceğimiz bir çok konuyu 40 gün içerisinde çözüme ulaştırdık. Çünkü daha yapılacak çok iş var. İddialıyım ve heyecanlıyım. Tuttuğumu koparan bir yapım var. İhtiyaçlarımız, hayal ettiklerimiz, ne varsa hepsini hayata geçireceğiz. 

Sizi de çok iyi anlıyorum. Paranız var. Parayı nereye götüreceğinizi, neye ve nereye yatırım yapacağınızı bizlerden çok daha iyi bilirsiniz. Ama şu kadar söyleyeyim: Önümüzdeki dönem, sizlere yatırım yapılabilir bir Bayburt vadediyorum.”

Bayburt Organize Sanayi Bölgesi’nin tüm sorunlarını kısa sürede çözdüklerini hatırlatan Ağbal, “gelin, görün, bakın, adım atın ve karşılaştığınız manzaradan sonra varsa, sadece ihtiyaçlarınızı söyleyin yeter” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.