Ağbal: "Sandık varsa sorun yoktur"

Seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu belirten Ağbal, seçimin Bayburt, ülke, millet ve demokrasi için hayırlı olmasını diledi.

Ağbal: "Sandık varsa sorun yoktur"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, oyunu Şingah Mahallesi'ndeki Yüzbaşı Şehit Agah Ortaokulu'nda kullandı. Ağbal, okuldaki görevlilerle selamlaştıktan sonra, oyunu 1044 numaralı sandıkta kullandı.

Seçimlerin demokrasi şöleni olduğunu belirten Ağbal, seçimin Bayburt, ülke, millet ve demokrasi için hayırlı olmasını diledi.

Ağbal, vatandaşların sabahın erken saatlerinden itibaren iradelerini yansıtmak için sandığa gelmeye başladığını, seçime katılımın yüksek seviyelerde olduğunu kaydetti.


Bayburt halkının, seçim çalışmaları için kente geldiği ilk günden itibaren kendisine büyük teveccüh gösterdiğini belirterek, "Ben inanıyorum ki Bayburtlu vatandaşlarımız oylarını kullanırken de bu teveccühlerini sandığa yansıtacak ve Türkiye'nin istikrarına en güçlü desteği verecektir. Oyumuzu kullandık, sandık varsa sorun yoktur. Allah bugünkü demokrasi şölenini milletimiz için hayırlı etsin." dedi.

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise oyunu Gençosman Mahallesi'nde kullandı. Özbek ile birlikte oyunu kullanan diğer bir isim ise Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş oldu. Özbek, oyunu kullandıktan sonra kısa bir yorumda bulundu ve "ülkemize ve şehrimize hayırlı olsun" dedi.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.