Ağbal: "Konuşan değil, hep çözen olduk"

AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren Bayburt'un sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek, "7 Haziran’dan sonra şunu yaparız, bunu yaparız demedik. Hep çözen olduk buna da devam edeceğiz" dedi.

Ağbal: "Konuşan değil, hep çözen olduk"
Bayburt Postası - AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, seçim çalışmalarına başladığı günden itibaren Bayburt'un sorunları ile yakından ilgilendiğini belirterek, "7 Haziran’dan sonra şunu yaparız, bunu yaparız demedik. Hep çözen olduk buna da devam edeceğiz" dedi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın Bayburt ziyaretlerinin olumlu geçtiğini, Bayburt'ta askeri birliğin büyütüleceğini ve Bayburt'a acemi birliği geleceğini söyleyen Ağbal, ilçelere yüksek okul açıldığını ve 200 yataklı hastane için çalışmaların başladığını belirttiği açıklamasında isim vermeden MHP'ye de yüklendi. Ağbal, seçim döneminde yapılanların muhalefet tarafından çeşitli kılıflar uydurularak, bir takım bahanelerle gölgelenmek istendiğini kaydetti.  

Muhalefet partisi tarafından yapılan açıklamaları 'asılsız haberler' olarak niteleyen ve Bayburt Polis Meslek Yükse Okulu'nun kapatılacağı yönündeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Ağbal, konuyla ilgili hem eski hem yeni bakanla görüştüğünü ve böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

Ağbal, "Bu arada birde görüyorum ki; asılsız haberlerle, kasıtlı olarak yapılan yalan haberlerle olmayan şeyler varmış gibi gösteriliyor. Bunu da kabul etmem söz konusu değil. Siyaseti dürüst yapacağız. İlkeli yapacağız. Ahlak ve ilkelere sadık kalarak yapacağız. Deniyor ki; Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu kapanacak. Böyle bir şey asla söz konusu değil. Hiçbir şekilde konuşulan bir şey değil. Fakat acaba yalan üzerinden, olmayan şeyler üzerinden vatandaşlar üzerinde olumsuz kampanyalar yürütebilir miyiz diye bir takım hevesler görüyorum. Olumsuz kampanyalarla AK Parti’nin bu yaptıklarını gölgelemek asla mümkün değildir" dedi 

AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik, Halk Bank Genel Müdür Yardımcısı Şahap Kavcıoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal'ın katılımıyla belediye başkanlık makamında bir açıklamada bulunan AK Parti Bayburt Milletvekili adayı Naci Ağbal, konuşmasında Bayburt'ta gerçekleşen projelere verdiği destekten dolayı İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik'e teşekkür etti. 
  
Ağbal, seçim çalışmaları sürecinde verilen sözler ve gerçekleşen icraatların yanı sıra  MHP'ye de yüklendiği açıklamasında şunları kaydetti. 

"Konuşan olmadık, çözen ve noktayı koyan olduk"

"Seçime yaklaşık 15 gün kaldı. Biz adaylıklarımız açıklanmasının ardından Bünyamin ile beraber, sahaya çıktık ve Bayburt’un ihtiyaçları konusunda karşımıza nerde bir sorun çıkmışsa  süratle üzerine gittik. İlgilileri Bayburt’a geldi ve bir çok konuda da kararlar alındı. Fakat ben bakıyorum ki, muhalefet patilerinin temsilcileri bütün bu yapılanları bir şekilde çeşitli kılıflar uydurularak, bir takım bahanelerle bunları gölgelemek istiyorlar.  Bayburt’ta biz ne söylediysek hakikaten onun karşılığını seçimleri beklemeden gerçekleştirdik. Biz onlar gibi sadece konuşan olmadık. Önümüze gelen sorunları çözen, noktayı koyan olduk. Bunlara inşallah önümüz deki dönemde devam edeceğiz."

"İlçelere yüksekokul ve 200 yataklı hastane"

"Üniversiteyle ilgili açılımlarımız başladı. İki tane meslek yüksek okulunun açılmasıyla ilgili  kararlar alındı tabelalar asıldı. İnşallah önümüzdeki günlerde artık Demirözü ve Aydıntepe’deki üniversite binalarımızı süratle Eylül'de açılacak olan eğitim dönemine hazırlanması konusunda  çalışmalarımız devam edecek. 200 yataklı hastane projemiz var. Arkadaşlar onu hazırlıyorlar. Sağlık Bakanlığına gönderecekler. İnşallah onu da takip ediyoruz."

"Bayburt’a bir acemi birliği gelecek"

"İki gün önce Milli Savunma Bakanı'mız buraya geldi. Sayın başbakanımız ilk mitingde burada bize büyük bir müjde vermişti.  Bayburt’ta askeri birliğin büyütülmesi konusunda. Milli Savunma Bakanı'mızın da esas ziyaretinin sebebi; başbakanımızın bu müjdesini detayları itibariyle görüşmek ve bir şekilde buna ön açmak, bu faaliyeti bir an önce başlatmak. Bakanımız da ifade ettiği gibi; askeri birlik inşallah Bayburt’ta büyüyecek, Bayburt’a bir acemi birliği gelecek. Bu arada Yaşar güler Paşa’nın da bu projede göstermiş olduğu ilgi, alaka ve destekten dolayı bütün kamuoyu önünde kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu seçim çalışmalarını bitirdikten sonra Ankara’da başbakanımızın bu arada verdiği müjdeyi Ankara’da kendisiyle görüşeceğiz ve süratle hayata geçireceğiz. Dolayısıyla sadece 7 Haziran’dan sonra şunu yaparız, bunu yaparız demedik. Hep çözen olduk, buna da devam edeceğiz."

"Polis okulunun kapatılması mümkün değil"
 
"Bu arada birde görüyorum ki; asılsız haberlerle, kasıtlı olarak yapılan yalan haberlerle olmayan şeyler varmış gibi gösteriliyor. Bunu da kabul etmem söz konusu değil. Siyaseti dürüst yapacağız. İlkeli yapacağız. Ahlak ve ilkelere sadık kalarak yapacağız. Deniyor ki; Bayburt Polis Meslek Yüksekokulu kapanacak. Böyle bir şey asla söz konusu değil. Hiçbir şekilde konuşulan bir şey değil. Fakat acaba yalan üzerinden, olmayan şeyler üzerinden vatandaşlar üzerinde olumsuz kampanyalar yürütebilir miyiz diye bir takım hevesler görüyorum. Olumsuz kampanyalarla AK Parti’nin bu yaptıklarını gölgelemek asla mümkün değildir. Ben bu konu ile ilgili olarak aklımızda hiçbir şüphe olmamasına rağmen, içişleri eski bakanımızı aradım. Görüşmemde hem kendileri vardı, hem de şu anda ki içişleri bakanımız, Emniyet Genel Müdürümüz. 3’ü beraber olduğu bir ortamda kendileriyle bir görüşme yaptık. Bu arada Efkan Ala beyin Bayburt’a özel selamlarını da iletmem lazım. Kendisi gerçekten Bayburt’a karşı büyük bir ilgi ve alaka gösteriyor. Ve özellikle son 13 yılda Bayburt halkının AK Parti’ye göstermiş olduğu  teveccühü takdirle karşıladığını ve bundan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu da ifade etmem gerekir. Kendisi çok açık bir şekilde şu mesajı bize verdiler: ‘Hiçbir şekilde polis okulunun kapatılması mümkün değil. Faaliyetlerine bugünkü gibi devam edecek, ilaveten mevcut hali hazırda çalışmalara devam eden bir yurt inşaatı var. Bu yurt inşaatıyla ilgili de çalışmalar bugün itibariyle hangi noktadaysa bu daha ileri taşınacak."

"Bayburt’a inanıyoruz, Bayburtlu'ya güveniyoruz"

"Dolayısıyla seçim zamanında, seçim atmosferinde herkes yaptıklarını söylesin. Yapacaklarını söylesin. Yapılanlara ve yapılacaklara bir şekilde bir takım kılıflarla  bahanelerle gölge düşürmek asla mümkün değil. Halkımız da bu yapılanları görüyor. Yapılacakları görüyor. AK Parti’ye şu seçim sürecinde her gün artan bir teveccüh var. Önümüzdeki günlerde inşallah bu teveccüh daha da artacak. Ve biz istiyoruz ki Bayburt 7 Haziran akşamı Türkiye’den AK Parti’ye en çok desteği veren il olsun. Bayburt’a inanıyoruz. Bayburtluya güveniyoruz. Bayburtlu her şeye layık ve her şeyi de hak ediyor."

Özbek: "Eğitim kampüsü inşaatı başladı"

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek  ise, eğitim kampüsü projesinin start aldığını belirterek, Bayburt'un nüfusunun yükselmesinde emeği olan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı ve Bayburt Vakfı Başkanı Şahap Kavcıoğlu'na teşekkür etti.

Özbek, şunları söyledi:

"İller Bankas'ının Bayburt’a kattığı çok önemli şeyler var. Bayburt şu anda şantiye  bir taraftan kazılıyor, bir taraftan yapılıyor. Bayburt Belediyesi'nin katkılarıyla bunu yapma şansımız yoktu. Ciddi anlamda bize katkı sağladı.  Diğer belediyelerimizin de ayakta durmasını sağladınız. Bugün eğer biz siyaseten güçlüysek, eğer sayın bakanımız var diyebiliyorsak Bayburt’ta eğer milletvekili sayısı 1’den 2’ye çıktıysa mutlaka Şahap Kavcıoğlu beyin büyük bir faydası olmuştur. Ben de bir müjde vermek istiyorum. Devamlı dediğimiz eğitim kampüsünün temelleri atıldı. Yapımına başlandı. Kız Meslek Lisesi, Endüstri Meslek Lisesi,  İmam Hatip Lisesi ve yurtlarıyla, kapalı spor salonu Erzurum yolu üzerinde büyük bir inşaata başladık. Bayburt’umuza hayırlı olsun." 

Memiş: "Bayburt'umuzu 2023 vizyonuyla buluşturacağız"

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise, Bayburt'un en büyük problemi olan altyapı sorununun İller Bankası'na borçlanma yönetimiyle çözüme ulaşacağını belirterek, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik'e teşekkür etti.

Başkan Memiş, "Bayburt'u gönlümüzdeki yere taşımak için güce ihtiyacımız var' ifadeleriyle seçimlerde Bayburtlular'dan destek istediği açıklamasında şunları söyledi:

"Bayburt halkına mesajımız şu olmalı. Biz bugüne kadar Bayburt Belediyesi olarak hükümetimizden makul taleplerimizin karşılığını hep gördük. Ama şunu ifade edeyim ki 7 haziran seçimleri sonrası Bayburt’umuzu özlediğimiz yere getirmek adına Bayburt’umuzu 2023 vizyonuyla buluşturup kadim şehri modern kentle birleştirme adına biz bugün çok güçlüyüz. İnşallah bir bakanımız bir tecrübeli milletvekilimiz olacak ve Bayburt’umuzun dışında 4 tane daha kıymetli milletvekilimiz olacak. İsim olarak zikretmek gerekirse Vedat Bilgin hocamız sayın bakanım ve sayın genel müdürümle birlikte ve diğer kıymetli bürokratlarımızla birlikte inanıyorum ki Bayburt özlediğimiz yere gelecektir. Hani diyorduk ya Bayburt’un bizim gönlümüzdeki yeri çok yukarıda. Bayburt’u oraya taşımak zorundayız. Bu oturduğumuz koltukların bize yüklediği sorumluluk bu olmalıdır. Bayburt'u o yere taşımak içinde güce ihtiyacımız var. Bayburtlu hemşehrilerimiz bugüne kadar desteğini verdi bugünde hükümetimize desteğini verecektir. Ben buna inanıyorum. Hem mukim olan hem de misafir olan Bayburtlu kardeşlerimiz şunu bilmeli ki Bayburt 7 hazirandan sonra elde ettiği kazanımları koruyacaktır. Bunların üstüne de kat be kat daha güzel hizmetleri katacaktır."

Kavcıoğlu: "Hizmetleri bütün vatandaşlarımızın görmesi gerekiyor"

Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı ve Bayburt Vakfı Başkanı Şahap Kavcıoğlu ise, seçim sürecine girildiğinden buyana Bayburt için çok önemli hizmetlerin kazandırılmaya başlandığını belirterek, "Bayburt'un sorunlarını yıllarca dile getiren ve çözüm arayan kişiler olarak bugün burada yapılanları gördüğümde duyduğum memnuniyeti özellikle belirtiyorum. Öncelikle sayın milletvekili adaylarımızın bacasız sanayi olarak nitelendirdiğimiz, askeri birlik ve üniversitenin büyümesi ile işe başlaması bu hem nüfusun yoğunlaşması hem ticaretin hareketlenmesi, hem üretimin gelişmesi noktasında kısa sürede üreten bir çözüm sağlayacağını Bayburt’taki bütün vatandaşlarımızın görmesi gerekiyor. Kısa bir sürede her iki ilçemizde de yüksek okul levhalarını görmemiz bizi çok memnun etti. Bunu halkımız çok iyi anlaması lazım. Polis okulu ile ilgili müjdeyi Naci bey verdi bu çok önemli bir şey. Bayburt’a bir fabrika kurmanız üretime geçmesi 3 yıl ile 5 yıl arası. Yani bunları kısa sürede ekonomiye katmanız zor. Ama üniversite, askeriye, polis okulu. Bu tür bacasız fabrika dediğimiz çoğu ilin Ankara’daki bürokrasiyle halledilen ve nüfus yoğunluğunu artıran şeyler. Biz bunu bugüne kadar başaramadık ama bugün kısa sürede bu noktaya gelinmiş olmasına halkımızın göstereceği teveccüh çok önemli" ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

2023 vizyonun da ne olacak uzayda arsa mı dağıtılacak. milli gelir 50 bin dolar molar mı olacak. yoksa helak mı olacağız. bir açıklansa da 2023 de ne olacağız anlasa bu kullar

Avatar
Yusuf 9 yıl önce

yahu kanunen polis okulları kapatıldı. bunlar hala yalan diyor. şöyle sorsam ayıp etmiş olurmuyum. seçimden sonra polis okulunun kapısına kilit vurulunca halkın karşısına çıkıp yüzünüz kızarmayacakmı? yoksa zaten ankaradan bu tarafa 4 yıl gelmeyeceğiz. her hangi bir önemi yok mu diyeceksiniz?

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

SEÇİMLER
seçim var 7 haziran da
kuvvetli partiler yollarda
vaatler havada uçar da uçar
Parasız halk mutlu değil ortada

Liderler uçmaz alçaktan
at tut kimse anlamaz laftan
dağıt para pul havadan
Parasız halk mutlu değil ortada

İktidar hep konuşur konuşur da
Televizyon yayınlar da
Açılışlar gırıla gırıla gider
parasız halk mutlu değil ortada

Gelir Bayburt a Üst Makamlar da
Sen uyu sakın bakma Çoruh a
O Çağıldar da çağıldar
parasız halk mutlu değil ortada

Seçim bitecek yalnızlıkla
Vaatler uçup gidecek rüzgarlı havalarla
Aklı başına almaz mı bu seçmen
parasız halk mutlu değil ortada

Avatar
vedat 9 yıl önce

ersoy bey 99- 2002 develosyon oldu dolar 600 den 1200 oldu sonraki yıllar 1600 oldu şimdi ise 1600 den 2550 oldu 99 hatırlayan 1 ay evvelide hatırlasa çok güzel olur her şeyi hatırlamak için kalın saglıcakla

Misafir Avatar
ersoy 9 yıl önce @vedat

vedat bey sende iyi hatırla ogün birgecede oldu şimdi on yılda oldu

Beğenmedim! (4)
Avatar
ersoy 9 yıl önce

aloş efendi̇ heralde yaşin küçük 1999 .2002 yillarini bi̇lmi̇yorsun büyükleri̇ne sor sana anlatsinlar

Avatar
aloş 9 yıl önce

yorumlar çiziliyor. kınıyorum