Ağbal, gençlerle buluştu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, gençlerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Ağbal, gençlerle buluştu
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, gençlerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Milletvekili Ağbal, “Gelecek gençliğin olacak ve Yeni Türkiye’yi gençlerle inşa edeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, yoğun temposuna rağmen sık sık gençlerle de bir araya geliyor. AK Parti Bayburt İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından AVM'de düzenlenen etkinlik Milletvekili Naci Ağbal, İl Başkanı Hakan Kobal ve Genel Merkez Gençlik Kolları Ar-ge Başkanı Emrah Uzar’ın katılımıyla gerçekleşti.

Ağbal, burada öğrencilerin sorularına bir bir cevap verdi. Öğrencilerin soruları karşısında hayrete düşen Ağbal, sorgulayan gençliğin yetişmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, gençlerin sorularının kaliteli, üst düzey ve zorlayıcı sorular olduğunu belirtti. Bayburt ve üniversite gençliğinin sorunlarını içtenlikle dinleyen Ağbal, en yakın zamanda çözüme kavuşturmak üzere bazı sorunları not aldı. Yeni Türkiye’nin gençler olmadan inşa edilemeyeceğini söyleyen Milletvekili Naci Ağbal, geleceğin gençlikten ibaret olduğunu ve gençliğin dinamizminden faydalanmanın katkı sağlayacağını belirtti.
Samimi bir ortamda sohbet havasında geçen buluşmanın önemine vurgu yapan Naci Ağbal, gençlik buluşmlarının sık sık tekrarlanacağını ifade etti.

Anahtar Kelimeler:
AK PartiNaci Ağbal
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AKD 8 yıl önce

Sayın vekilimize saygımız sonsuzdur. Ne görüşten olursak olalalım böyle bir insanın Bayburt'umuza kazanımı fazla. Bizim tek istediğimiz Genç girişimcilerede zaman ayırsınlar. Biz küçük esnaflar olarak Vekilimizi ağırlayıp, dertleşmek ve sohbet etmek isteriz. Farklılığının farkındayız Sayın Naci AĞBAL.

Avatar
Safak güngör 8 yıl önce

Plastik halı saha ve kış mevsiminde memur ve oğrenci hayatı dışında tüm hayatın durduğu şehirde iş kura işçi alarak anacak ve ancak bayburtlu gençleri kandırabilirsiniz.