Ağbal: "AK Parti, Bayburt'un birinci partisidir"

AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Ağbal: "AK Parti, Bayburt'un birinci partisidir"
Bayburt Postası - İl Seçim Kurulu Başkanı Hasan Demirtaş'tan mazbatasını alan AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Seçimlerin tek galibinin millet olduğunu vurgu yapan Ağbal, şunları kaydetti:

“Bayburt’ta huzur içerisinde bir seçim geçti. Bu seçimlerin tek galibi var oda millet. Vatandaş sandığa gitti özgür iradesiyle oyunu kullandı ve 25. Dönem milletvekillerini seçti, vatana, millete ve ülkemize hayırlı olsun. İnşallah bu yeni dönemde güzel hizmetler yapılır. Vatandaşımızın arzu ettiği refaha, huzura katkı yapan bir dönem olur.”

Seçimlerin Bayburt’ta sükunet içerisinde geçtiğini ve Bayburt’ta yüksek bir oy oranıyla birinci çıkmalarından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Ağbal, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bütün Bayburt halkına müteşekkirim. Gerek seçim döneminde gösterdikleri zerafet, gerek seçim günü Bayburt’ta tam bir huzur ve sükunet içerisinde geçti. Bu son derece iyi. Biz sandıkları dolaştık. Sandıklarda bir kardeşlik havası vardı. Bir şölen havası vardı. Yüzler gülüyordu. Bu çok önemli bir şey. Demokrasinin içselleştirdiğini gösteren bir görüntü vardı. Demokrasi bu milletin ta kendisi. Millet o gün onu gösterdi. Ve o gün akşam ortaya çıkan tablo bu memleket için inşallah hayırlı bir tablodur.

Ben özellikle şundan memnunum Bayburt’ta AK Parti’ye yüzde 61.5 gibi bir oranla yüksek teveccüh göstermiştir. Bayburt’un birinci partisi olmuştur. Bundan dolayı da şükranlarımı sunmak istiyorum.”  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
naci 9 yıl önce

ağbal keşke partisiz bir seçim olsaydıda senin bayburttan kaç oy alacağını görseydik. keşke sen değilde becersin yada becermesin aktif olsun yada olmasın bayburtun has çocuğu özbek olsaydı.

Avatar
bayburt 9 yıl önce

bayburt rekor kırmıştır türkiye genelinden %21 fazla almıştır..sn ağbal ve özbek başarılı bir seçim çıkartmıştır..

Avatar
anadolu yakası bayburt platformu-ist. 9 yıl önce

her iki bayburt m.vekillerine c.Allahtan başarılar dileriz.,artık bayburt için çalışacaklardır