Ağbal: "1 Kasım bu teşkilatın da sınavı olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, partililerle bayramlaşma programında bir araya geldi.

Ağbal: "1 Kasım bu teşkilatın da sınavı olacak"
Bayburt Postası - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Ağbal, partililerle bayramlaşma programında bir araya geldi. 1 Kasım seçimlerinin milletin sınavı olacağını dile getiren Ağbal, "1 Kasım bu teşkilatın da sınavı olacak. İnandığımız ve inandığımızı iddia ettiğimiz şeyleri, milletin gönlünde, kalbinde gerçekten yerleştirip yerleştiremeyeceğimizi göreceğimiz günler olacak" ifadesini kullandı.

Ağbal, milletin başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yıllardır AK Parti'nin davasını takdir ettiğini anlatarak, şöyle konuştu:


"Milletimiz bu davaya sürekli olarak inandı"

"Milletin gönlünde taht kuran bu sınavda, biz kendimiz de bir noktada sınava gireceğiz ve bu sınavdan Allah'ın izniyle başarıyla çıkacağız. Mazlum Müslümanlar Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ahmet Davutoğlu'nu, AK Parti iktidarını, bu davaya gönül verenleri dünyanın dört bir tarafında biliyor, takdir ediyor ve onlardan bu davayı daha fazla el üstünde tutup hizmetlerine devam etmesini bekliyor.

Milletimiz bu davaya sürekli olarak inandı. Biz sahaya indiğimiz zaman vatandaşlarımız bize hep şunu söyledi: 'Biz 13 yıldır Recep Tayyip Erdoğan'a karşılıksız inandık ve inanmaya devam ediyoruz. Biz 13 yıldır AK Parti'ye inandık ve inanmaya devam ediyoruz.' Demek ki milletimiz bu davaya o kadar inanmış, sahiplenmiş ki bu davayı anlatmak için kimseye ihtiyacı yok. Bu davayı bu millet hepimiz kadar biliyor. Son 13 yıldır Allah'a şükürler olsun bu ülkedeki refah, milli gelir arttı. Bu millet bu davayı çok iyi biliyor. Demokratikleşme, özgürlükler bu dönemde gerçekten hiçbir şekilde beklenilmeyecek kadar arttı. Herkes bunu da takdir ediyor, bunu da biliyor. Yine memleketin huzuru, birliği, beraberliği anlamında gerçekten bu millet son 13 yıldır bu ülkedeki huzurun kıymetini biliyor, onu kaybetmek istemiyor. Dolayısıyla 13 yıldır sağlanan ekonomik, siyasi ve sosyal istikrar ve huzur ortamı milletin gönlünde zaten taht kurmuş."


"Biz milletten, Müslümanlardan bir emanet aldık" 

1 Kasım'daki sınavın kendisinin, arkadaşlarının ve tüm teşkilatın sınavı olduğunu vurgulayan Ağbal, "Milletin gönlünde taht kuran bu sınavda, biz kendimiz de bir noktada sınava gireceğiz ve bu sınavdan Allah'ın izniyle başarıyla çıkacağız. Mazlum Müslümanlar Recep Tayyip Erdoğan'ı, Ahmet Davutoğlu'nu, AK Parti iktidarını, bu davaya gönül verenleri dünyanın dört bir tarafında biliyor, takdir ediyor ve onlardan bu davayı daha fazla el üstünde tutup hizmetlerine devam etmesini bekliyor" diye konuştu.

Milletten ve Müslümanlardan bir emanet aldıklarını ve o emanetin bekçileri olduklarını belirten Ağbal, şöyle devam etti:

"Biz bu emaneti saklaması gereken ve daha ilerilere taşıması gereken görevlileriyiz. Biz bir şeye sahip olmadık. Tam tersine millet bir şeylere sahip olsun, Müslümanlar bir şeylere sahip olsun diye bu davaya yürek verdik, gönül koyduk. Onun için biz 1 Kasım'da milletin gönlünü kazanacağız. Biz milletin gönlünde taht kurmuş bu davayı millete, kalbimizle, gönlümüzle, duruşumuzla, yürüyüşümüzle, oturuşumuzla, kalkışımızla, yani kendimizle göstereceğiz."

Dava sözünün kelimeden çok daha derin manaları olduğunu da ifade eden Ağbal, şunları kaydetti:

"Madden ve manen dava ete kemiği bürünmek ister. Biz teşkilat olarak bu davayı ete kemiğe büründürdüğümüz takdirde sokaktaki vatandaş onu hepimizden çok daha iyi takdir ediyor. Dolayısıyla 13 yıldır bu ülkede yapılan her şey milletin malumu, sonuna kadar da takdir ediyor. Daha fazlasını istiyor, haklı mı? haklı. Daha çok istiyor, haklı mı? haklı.  Emeklimiz, memurumuz, işçimiz, gencimiz 13 yıldır bu ülkede sağlanan barışı, huzuru daha da güçlendirmek istiyor. Yüreğindeki hayalleri, kalbindeki kopan tufanın AK Parti kadrolarınca karşılık bulmasını istiyor. Hayallerini gerçekleştirmek, iş ve aş bulmak istiyor. Biz bütün bu hayallere, umutlara, ümitlere sahip çıkacağız. Biz buna sahip çıktığımız sürece Allah'ın izniyle bu millet bu davayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada el üstünde tutacak."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakkı 9 yıl önce

Fotoğraftaki insanlara bakıyorum da. eski saadetliler, has' lılar, anaplı lar salonu doldurmuş. başka kimse yok. menfaat dünyası. dava imiş, miili görüşmüş demek hepsi hikaye.

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Huzur kaldı mı ki? sen teröristi kucakla, sev sonra kalk huzur var de.Analar ağlamasın derken samimilik ne kadar vardı pek bilinmez. İmralı ile otur konuş sohbet et adam yerine koy. O katili madem çok seviyordun onu dışarı çıkaraydın da bu kadar olay olmasaydı. Kardeşim sıfır terör olaylarını 13 yıl önce aldın şimdi %100 artmış terör ile yola devam ediyorsun.Garip işler değil mi. Şimdi hem analar hem bacılar hemde Tüm Türkiye ağlıyor.Gelinen son nokta bu.

Avatar
Hasan 9 yıl önce

Aloş bey tamamen katılıyorum herşey ortada bunlar hala masal anlatıyor özgürlük gelmiş diyor benim elli yıldır hayatımda bi değişiklik olmadıki ha bunlar teröriste hırsıza yolsuza özürlük verdilerya onunla ögünüyorlar ey bayburtlu uyan artık gerçeği gör

Avatar
Baboş 9 yıl önce

Şu kafatası milliyetçiliği yapan arkadaşta sormak gerek, acaba sizin milliyetçilik ölçünüz nedir teraziniz ne bu konuda !!! 2001 askere gittim elimde Kırkkale tüfek bu hünerler 78 yıl boyunca ne yapmış sorarım size ! Ancak laf at izi kalsın Allah başımıza böyle bir insan gönderdi kıymetini bilin 12 senede ne kadar yerli silah yaptı açın o kararmış gözlerinizi ...Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun !!

Misafir Avatar
KADİR 9 yıl önce @Baboş

KUYRUKLU YALAN, SİZ HERHALDE O TÜFEĞİ BİRLİĞİNİZİN İÇİNDE FORMALİTE SİLAH NÖBETİ TUTARKEN KULLANDINIZ. BEN ASKERLİĞİMİ 1981' DE YAPTIM KIRIKKALE SİLAHLA BU NÖBETİ TUTARDIM. ÖNEMLİ OLAN SİLAH DEĞİL KARDEŞ, BUNLAR ASKER VE POLİSİMİZE ÇÖZÜM SÜRECİ DÖNEMİNDE EN MODERN SİLAHI DAHİ KULLANMAYIN TALİMATI VERENLER DEĞİLMİ. BÖYLE KÜÇÜK İŞLERLE POLİTİKA YAPMAYINIZ. ŞAHISLARA TAKILIP KALMAYIN DÜNYA FANİ, BU ADAMDA BİR GÜN TOPRAK OLACAK.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Şahika 9 yıl önce

AKP Bayburt'ta kaybettiği milletvekilini geri kazanmak ve bayburtlulara şirin gözükmek için listebaşı adayı ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı yaptı. İyide Şuan ki maliye bakanı Mehmet Şimşek ekonominin kötüye gittiğini çıkdığı her programda babas bağırıyor. Bu arkadaş onun müsteşarı değilmiy di. Eee.....iyiye gitmeyen ekonominin daha da hızlanmasımı sağlanacak. Arkadaşlar bunu görelim. Daha öncede yazdım. bu adayın Bayburt için ne gibi bir projesi var. Bunu anlatsında bilelim.... Ayrıca hakkında basında çıkan iddialara henüz mantıklı bir cevapta verebilmiş değil...

Avatar
KAKOŞ 9 yıl önce

TERÖR %100 ARTMIŞSA ALOŞ TERÖRİSTTİR, 13 YIL ÖNCE TERÖR SIFIR İSE 0 0 X 10O = 0 dır. ALOŞ SENDE BİR YANLIŞLIK VAR LÜTFEN KENDİNİ DÜZELTSİN

Misafir Avatar
ALOŞ 9 yıl önce @KAKOŞ

Cevap vermiştim yayınlanmamış

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
ALOŞ 9 yıl önce @KAKOŞ

KAKOŞ kardeş gerçeği saklamakla veya halı altına süpürmek bu işte. Gerçekler ortada. 7 haziran sonrası öküz öldü ortaklık bitti misali terör tava yaptı ve her gün şehitler gelmekte ana-baba ocaklarına. sen bu terörden yararlanan bir kapitalist veya başka biri olarak el ovuşturan bir kılıktasın. Git el ovuşturmaya devam et ve mutlu ol Birgün sende o acıları yaşar ve aklın olursa anlarsın

Beğenmedim! (2)
Avatar
Rıza 9 yıl önce

Naci ağbal Bayburt il olduktan sonra,çıkardığı en iyi milletvekili ..şu kısa süreçte ne kadar kaynak sağladı Bayburt için,bunu görmezden gelmek tamamen bir ideolojik yaklaşımdır !!

Avatar
ahmet 9 yıl önce

bu belediye akpartinin utanç kaynağıdır. Yolda yürümek ve evden su akmasını istiyoruz. yani temel ihtiyaçlarımızı istiyoruz. insan bir belediyeden ne ister? yol, su, kanalizasyon, çevre temizliği. bayburtta 2 yıldır hiçbiri yok. hergün sular kesik, içme suyu yok, yürüyecek yol yok, arabayla gidecekte yol yok, heryer toz, pislik içinde. 1 ay olur tamam, 2 ay olur tamam. 2 yıldır tüm şehri kazıp anamızı ağlattılar yeter ya. heryer çamur, pislik içinde. beldeler bayburttan güzel, ülkenin hiçbir yerinde böyle rezalet yok. ne yüzle oy isteyecekler? alt yapıymış yaparsın bir sokağı bitirirsin, diğerine geçersin, aynı yolu 2 yılda 30 kez kazıpta asfaltsız yolsuz bırakmazsın. çocuğa versen daha iyi yönetir şu şehri halinden memnunum diyecek samimi vatandaş var mı? beceremedik özür dileriz diyecek onurlu siyasetçi? bugün cumartesi ve sular kesik, ne zaman temizlik yapacağız, ne zaman çamaşır yıkacağız? ya banyo? tuvalet? en temel ihtiyaçları bile sağlayamayanlardan ne isteyeyim?