Vali Şahin, Bayburt standını yalnız bırakmadı

İstanbul Valisi Vasip Şahin, 2015 EMITT Fuarı'nda Bayburt standını ziyaret etti.

Vali Şahin, Bayburt standını yalnız bırakmadı
Bayburt Postası - İstanbul Valisi Vasip Şahin 2015 EMITT Fuarı'nın açılışına katıldı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve TYD Başkanı Murat Ersoy ile fuarın açılışına katılan Vali Şahin, fuarın açılışında bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin turizmde son yıllarda bir ivme gösterdiğini söyleyen Vali Şahin, yaptığı konuşmada, "Seyahat teknoloji ve araçlarının artmasıyla turizm sektörü bir gelişme göstermiştir. Turizm marka ve ürünleri ile rekabette öne çıkmaya çalışan bir sektör. Türkiye son 15 yılda 6. Sıraya kadar yükseldi. Türkiye önemli teşvikler sağladı ve sektör önemli fedakarlıklar yaptı. Turizm sektörü barışa hizmet etmesi lazım. İnsanların birbirini anlamasını gerektirmeli. Maalesef son yıllarda dünya geriye gitmekte ve barıştan uzağa düşmektedir. Umarım bu tip fuarlar barışa hizmet eder hale gelir" dedi.



Vali Şahin açılış programının ardından Bayburt standını da ziyaret etti. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş ve Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş'in de eşlik ettiği ziyarette Vali Şahin, Bayburt standı hakkında bilgi aldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.