Tulum ve Müzik Festivali devam ediyor

Rize ve Artvin’de düzenlenen 6. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali, Fındıklı ilçesinde düzenlenen etkinlikle devam etti.

Tulum ve Müzik Festivali devam ediyor
Rize ve Artvin’de düzenlenen 6. Uluslararası Tulum ve Müzik Festivali, Fındıklı ilçesinde düzenlenen etkinlikle devam etti.

Başbakanlık Tanıtım Fonu ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca desteklenen festival kapsamında Fındıklı'ya gelen dans toplulukları, Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman ve Belediye Başkanı Adnan Özbalaban'ı makamında ziyaret etti.

Karaman ve Özbalaban, Türkiye'nin yanı sıra Almanya, Azerbaycan, Gürcistan ve Osetya halk dansları ekiplerine çeşitli hediyeler verdi. Dansçılar ise ülkelerinden getirdikleri hediyeleri Karaman ve Özbalaban'a sundu.

Ziyaretin ardından, kortej yürüyüşüyle festival alanına gelen halk dansları ekipleri, burada gösteri sundu.

Festival Komitesi Başkanı Hakan Güven, yaptığı açıklamada,  bu yıl altıncısını düzenledikleri Tulum ve Müzik Festivali'ne 5 ülkeden yaklaşık 320 halk dansları topluluğunun katıldığını söyledi.

Türkiye’de yaşanan terör olaylarından dolayı etkinlik içerinde yapılacak konser iptal edildi. Festival Artvin’in Murgul ilçesinde yapılacak etkinlikle devam edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ya nasip 9 yıl önce

Gelecek yılda nasıl olsa 2 yıldır yapmıyoruz artık daha yapmayalım fikrini geliştirsinler, yakışır.

Avatar
nazım 9 yıl önce

bizimkiler çok biliyorlar ya ondan. pkk lılar öldü diye festival iptal et. şimdide pkk lılara lanet yağdır.amaç ne anlamıyorum

Avatar
metin kaçan 9 yıl önce

bu kadar şehit varken iptal etmemek ayıptır,o şehitlerin hatırasına saygısızlıktır.şehitlerimiz için festival iptal edersin anlarım.fakat bayburt belediyesi şehitlerimiz için değil suruçta pkk yı desteklemek için giden ve büyük ihtimalle pkk nın kendi çıkarları için öldürdüğü insanlar için iptal edildi.ve işin ilginci suruçtan sonra neredeyse ülkede o dönemde ki tüm şenlikler iptal edilirken bu kadar şehidimiz varken iptal etmemek en basit haliyle terbiyesizliktir.

Avatar
Özgür yorum 9 yıl önce

Sayin mete memiş bey biraz polyanlacilik oynuyor .sorumluluktan kaciyor tabi bu işler kapasite işi .görücez üst yapidaki marifetini eyer şenlikler gibi bide hepsine iptal çekerse abooooooo yandı bayburt yandı......

Avatar
okan 9 yıl önce

zaten akp son seneleri bukadar rezalet yeter