Taşhan'da resim sergisi açıldı

Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından Taşhan’da sergi açıldı

Taşhan'da resim sergisi açıldı
Uluslar arası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri’nin ikinci günü Uluslar arası Bayburt Sanatçılar Derneği tarafından Taşhan’da açılan sergiyle devam etti. Açılışı Vali İsmail Ustaoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Selçuk Coşkun, İşadamı Hüsamettin Elçi ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen sergide resim, fotoğraf ve tezhip çalışmalarıyla yurt içi ve yurt dışından birçok sanatçı yer alıyor.

Farklı alanlarda birçok eserin ziyarete açıldığı sergi 18 Temmuz’a kadar açık olacak. Sergiye katılan sanatçıların isimleri ise şu şekilde: Ülkü Koçan, Salih Cengiz, Vabit Novruzov, Özlem Doğan, Yüksel Akdaş, Merve Nur Develi, Feridun Faci Hasanzade, Esin Şerbetçi, Bayram Saltabaş, Yüksel Yılmaz, Hanefi Sansu, Havva Erden ve Derya Arıkan.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.