Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu Bayburt'ta

Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu'na katılan sporcular Bayburt'a geldi.

Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu Bayburt'ta
Bayburt Postası - Türkiye Bisiklet Federasyonu ve İstanbul Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü ve Bisiklet Federasyonu İstanbul il temsilciliği tarafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu'na katılan sporcular Bayburt'a geldi.

Sarıkamış harekatının 101. yılı nedeniyle düzenlenen 7. Sarıkamış Şehitlerini Anma Bisiklet Turu'na katılan sporcular "Vefakar Gençlik, Fedakar Ecdadını Unutmayacak" sloganıyla yola çıktı. Bayburt'un da yer aldığı güzergahta sporcular Sarıkamış’a kadar toplam bin 840 kilometre pedal çevirecek.
 
Etkinlikte 15 kişilik kafileyi Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca karşıladı. Bir süre Bayburt'ta dinlenecek olan kafile daha sonra Erzurum’a hareket edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.