Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi çocuk şenliğine hazırlanıyor

Bayburt'ta birçok kültür etkinliğine imza atan Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi yeni sezona çocuk şenliği ile merhaba diyecek.

Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi çocuk şenliğine hazırlanıyor
Bayburt Postası - 2020 yılı sezonunda kapılarını çocuk şenliğine aralayacak olan Kenan Yavuz Kültür Evi ve Etnoğrafya Müzesi bu etkinliği geleneksel hale getirecek. 

Bayburt Valiliği himayesinde Bayburt Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kenan Yavuz Etnografya Müzesi arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolde Bayburt genelinde Kenan Yavuz Etnografya Müzesi ile ortaklaşa yapılacak olan okul kültürel etkinlikleri ile ilgili genel çerçeveler ve yükümlülükler belirlendi.

İmza töreninde Bayburt Valisi Cüneyt Epcim, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ve Kenan Yavuz Etnografya Müzesi kurucusu Kenan Yavuz hazır bulundu.

Müzik Korusu, Masal Anlatısı, Bilgi Yarışması, Geleneksel Oyunlar

Öte yandan 2020 yaz sezonunda gerçekleşecek olan çocuk şenlikleri hakkında bilgi veren müzenin kurucusu Kenan Yavuz, bugüne sinema günleri adı altında çocuklara etkinlikler düzenlediklerini kaydederek, geleneksel hale getirmeyi düşündükleri çocuk şenlikleri içerisinde müzik korosu, masal anlatıları, bilgi yarışması ve geleneksel oyunlar yer alacağını kaydetti. Yavuz, bu konuda kendilerine destek olan Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu'na teşekkürlerini iletti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.