İncili Şenliği coşkulu geçti

Bayburt'un Aydıntepe ilçesine bağlı İncili Köyü şenlikte buluştu.

İncili Şenliği coşkulu geçti
Bayburt Postası - Bayburt'un Aydıntepe ilçesine bağlı İncili Köyü şenlikte buluştu. İncili Köyü Yardımlaşma Derneği tarafından organize edilen şenliğe Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Aydıntepe Kaymakamı Yeliz Yıldızhan, İl Jandarma Komutanı İsmail Ferhat Özbaş, Aydıntepe Belediye Başkanı Haşim Şentürk, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı ve davetlilere ikramların sunulduğu programda bir konuşma yapan Vali Yusuf Odabaş, şenliklerin il dışındaki Bayburtlular'ın buluşmasına vesile olduğunu ve mutlaka sürdürülmesi gerektiğini söyledi.

Odabaş, şunları söyledi:

“Bayburt ülkemizin en küçük illerinden biri olmasına rağmen, Bayburtlu olup ta gerek çocuklarının eğitimi, gerekse ekonomik nedenlerden dolayı göç etmiş başka illerde yaşayan birçok Bayburtlu hemşerimiz var. Tüm bu hemşerilerimiz memleketlerinden uzak olmalarına rağmen Bayburt’u unutmamışlar ve her fırsatta memleketlerini ziyaret ediyorlar. Bu tür şenlikler Bayburt dışındaki hemşerilerimizin bir araya gelmesine ve birbirleriyle kaynaşmalarına görüşmelerine vesile oluyor. Bu tür şenliklerin ilimizde ilçemizde ve tüm köylerimiz de mutlaka devam etmesi gerektiğine inanıyorum. İnsanlarımızın birlikte hareket etmesine ve birbirleriyle görüşme imkânı sağlamasına imkan tanıyan bu şenliğimizin ilimize, ilçemize ve köyümüze hayırlar getirmesini diliyorum."

Şenliğin yapılmasına emeği olanlara birer teşekkür plaketi verilen programda, Vali Yusuf Odabaş'a da günün anısına plaket takdim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.