‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ Bayburt’ta

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un tüm Türkiye’yi kapsayan; ülke turizmine katkı sağlaması hedeflenen ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesi kapsamında düzenlenen kültür turlarına yenisini ekledi.

‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ Bayburt’ta
Bayburt Postası - Pervin Ersoy ve ekibinin yeni rotası Bayburt oldu.

Türkiye’nin tanıtımı ve iç turizme verilen önemin arttırılması için kültür turları hayata geçiren Pervin Ersoy ‘Her Şehri Ünlüsüyle Geziyoruz’ projesi kapsamında ekibiyle yeni ve özel seyahatler düzenliyor.

Rotahane tarafından oluşturulan yeni rotalardan ilki Bayburt olarak belirlendi. Ersoy’un Bayburt ziyareti programı Baksı Müzesi'nde olacak. Ersoy’a Bayburt ziyaretinde Kültür Eski Bakanı Namık Kemal Zeybek’in kızı Şule Zeybek, sanatçı Uğur Murathan, Nilgün Bodur ve ismi açıklanmayan sürpriz bir ismin eşlik edeceği duyuruldu. 26 Eylül Perşembe gerçekleşeek olan ziyaretin çekimleri Baksı Müzesi’nde gerçekleşecek.

Şehre yapılan gezilerde şehirlerin, kültürel ve tarihi alanları gezilerek Türkiye’nin tanıtımı yapılıyor. Turda ünlülerin katılımıyla renkli anlar yaşanırken iç turizme katkı sağlanıyor.

Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Biz ekip olarak hazırız 15 şehrimiz hedefledik” notunu düşerek yeni katılımcılarını beklediklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emmi 4 yıl önce

Hiç birini tanımıyor nasıl ünlüymüş