Ender Balkır yine mest etti

Kenan Yavuz Konağı ve Kültür Evi'nde gerçekleşen etkinlikler, hız kesmeden devam ediyor...

Ender Balkır yine mest etti
Bayburt Postası - Kenan Yavuz Konağı ve Kültür Evi'nde gerçekleşen etkinlikler, hız kesmeden devam ediyor. 12 Temmuz 2015 akşamı başlayan ve bir dizi etkinliğe sahne olan Kültür Evi'nin dün akşamki konuğu ise Türk halk müziği sanatçısı Ender Balkır oldu.

Daha önce 2015 BEKDER Onur Ödülleri gecesinde sahne alan ve Bayburtluların büyük beğenisini kazanan Balkır, yine muhteşem bir dinletiye imza attı. Yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kalan ve davetlilerle birlikte türküler söyleyen Balkır, Bayburt türkülerine övgüler yağdırdı.



Kenan Yavuz'un Onur Kurulu Başkanı olduğu Bayburt Bilim Eğitim ve Kültür Derneği (BEKDER) tarafından organize edilen ve yöre halkının yoğun ilgi gösterdiği konseri izleyenler arasında; Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, Erzincan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Nişancı, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, BEKDER Başkanı Mete Emir ve Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız vardı.

Görüntüler geliyor...

Bayburt'un Beşpınar köyünde kapılarını kültür ve sanat etkinliklerine açan "Kenan Yavuz Konağı ve Kültür Evi", bugünden itibaren şu etkinliklere ev sahipliği yapacak:

20 Temmuz 2015 Pazartesi 21.00
Açık Hava Film Gösterimi (Dedemin İnsanları)

21 Temmuz 2015 Salı 21.00
Aşıklar Gecesi (Cemal Divani, Ensar Şahpazoğlu, İhsan Yavuzer, Kul Nuri, Rahim Sağlam)

22 Temmuz 2015 Çarşamba 21.00
Açık Hava Film Gösterimi (Aş Tesadüfleri Sever)

23 Temmuz 2015 Perşembe 21.00
Azerbaycan Gecesi

24 Temmuz 2015 Cuma 21.00
Açık Hava Film Gösterimi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra 9 yıl önce

erdal balkırın konser görüntülerini verirseniz memmun olacağız