Down Sendromlu öğrenciler mahallede sergi açtı

Erzincan Down Sendrom Derneği ilgi çeken bir farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Down Sendromlu öğrenciler mahallede sergi açtı
Bayburt Postası - Çalışmada özel eğitim öğrencilerine sunulan hizmetler kapsamında öğrencilerin ve ebeveynlerin beklentilerine yönelik engelli olan çocuklar için sosyal kaynaştırmanın önemi vurgulandı. 
Etkinlikte öğrenciler ile velilerin birlikte hazırladığı afişler evlerin duvarlarında sergilendi. Afişlere mahalle halkı da büyük ilgi gösterdi.

Erzincan Down Sendrom Derneği, kurduğu küçük bir tesisle engelli çocuklara kümes hayvancılığı üretim yapma ve elde ettikleri ürünleri halka sunma gibi etkinlikler düzenleyerek, engelli çocukları hayatın merkezine alan emekli eğitimci Mustafa Bayrak’a yapmış olduğu tüm katkılardan dolayı teşekkür etti.  

Dernekten yapılan açıklmada, her zaman downlu çocukların eğitim süreçlerinin daha etkin hale getirilmesini önemsedikleri belirtilerek, bu doğrultuda faaliyetlerin devam edileceği belirtildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.