Büyük buluşmanın 67’nci yılı

67 yıldır İstanbul'da organize edilen 21 Şubat gecesi, her yıl olduğu gibi Bağcılar Spor Salonu'nda yeniden yaşanacak.

Büyük buluşmanın 67’nci yılı
Bayburt Postası - Bayburt Kültür ve Yardım Derneği tarafından 67 yıldır İstanbul'da organize edilen 21 Şubat gecesi, bu yıl Bağcılar Spor Salonu'nda yeniden yaşanacak. 1947 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk hemşeri derneği olan Bayburt Kültür ve Yardım Derneği 21 Şubat Gecesi’nin 98’inci yılına özel bir program düzenliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük bir coşku ve kalabalığa sahne olması beklenen ve 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek program 18:30’da başlayacak. Gecenin konuk sanatçısı Uğur Işılak olacak. Muhsin Bayburtlu, Sehlan Burak, Necmi Devran ve Azmi Küçük’ün sahne alacağı gecede ayrıca halk oyunları ekipleri sahne alacak. Dernek faaliyetlerine katkı sunan sponsorlara teşekkür plaketlerinin sunulacağı geceye, birçok siyasi ismin katılması bekleniyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
batur 8 yıl önce

temmuz ayından buyana 360 şehit verdik neyi kutluyorsunuz Allah aşkına bu eğlence bu coşku nedir yaa

Avatar
Bayburtlu Salih 8 yıl önce

Bayburt in tanıtımı ve sanatsal faaliyetler denince eskiden rahmetli Zeki DİNÇER bey akla gelen isimlerden biri idi, rahmetlinin İstanbul teknik üniversitesi konservatuvar bölümünden mezun Türk sanat müziği sanatçısı oğlu Gürsoy DİNÇER isimli kardeşimiz var, umarım ki kendisinin şarkıları yorumlamasını dinleyenler hak verecektir.
Şahsen kişi olarak karşılıklı birebir yan yana gelmişliğimiz yok ama aileyi tanıdığım için bu kardeşimizin sesini youtube den devamlı dinliyorum, dinleyince sizlerde hak vereceksiniz.
Programları organize eden kıymetli zevat bu kardeşimizi değerlendir-irseler yanılmayacaklarını görecekler

Avatar
Oğuz Tekin 8 yıl önce

Değerli Bayburtlular,
Afişte fotoğrafları görülen türkücülerin (sanatçı değil) Bayburt'u, Bayburt kültürünü temsil edebilecek kıratta insanlar olduğunu düşünüyor musunuz? Şayet düşünüyorsanız diyecek bir şey yok. Ancak yıllardır aynı "köylülük", belediyeci zihniyet devam edip gidiyor. Orhan Hakalmaz, Uğur Murathan gibi "sanatçı" tanımına dahil şahsiyetler dururken sanatla, uzaktan yakından alakası olmayan bu hevesli ancak yetersiz insanların Bayburt'la ilgili yapılan her faaliyette gündeme getirilmeleri bir Bayburtlu olarak beni derinden üzüyor ve onun da ötesinde utandırıyor. Allah aşkına bu yanlıştan dönün artık. Bu işi bilmiyorsanız bir bilene danışın.

Avatar
Serkan 8 yıl önce

Şarkı söylemeyi unutmuş uğur ışılağı ancak bu zihniyet konsere davet edebilirdi. İnsan kendi kendine soruyor neden diye ??? Bir çok cevabı var ama neyse !!! Oğuz tekinin dediği gibi Orhan hakalmaz gibi değer kenarda dururken insan bu manzaradan zul duyuyor. Yazık