BAYDER’den Kültür Kampı

(BAYDER) Bayburt Tarih-Kültür ve Edebiyat Derneği tarafından yürütülen ‘Gençlik, Kimliğiyle Buluşuyor’ projesi kapsamında ‘Kültür Kampı’ etkinliği düzenlendi.

BAYDER’den Kültür Kampı
Bayburt Postası - Gençlerin, zamanlarını çeşitli sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmeleri, özgüvenlerini artırmaları ve  kendilerini ifade etmelerini amaçlayan kamp, şehir merkezine 8 km uzaklıkta Çoruh Nehri kenarında gerçekleştirildi.

Eğitici, eğlendirici, sportif ve kültürel etkinliklerin de  gerçekleştirildiği kültür kampına toplam 41 kişi katıldı.

Proje koordinatörü ve BAYDER Başkanı Fatih Dündar, kültür kampının, gençlerin zaman yönetimi kazanmaları, sosyal rol ve sorumluluk almaları, doğa bilinci ve çevre duyarlılığı kazanmaları bakımından oldukça verimli geçtiğini belirterek desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.