Bayburt’ta ‘8 Mart’a özel etkinlikler

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Bayburt’ta bir dizi etkinlikle kutlandı.

Bayburt’ta ‘8 Mart’a özel etkinlikler
Bayburt Postası - Çoruh Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen kutlamlar Şair Zihni Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Okul öğrencileri tarafından sıfır atık kampanyasına uygun olarak üretilen el ürünleri sergisinin açılış ile başlayan programda, öğrenciler tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla hazırlanan tiyatro gösteriler sergilendi. Programa katılanların coşku ve tebessümle eşlik ettiği etkinlikler öğrencilerin halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan’a öğrenciler tarafından çiçek takdim edilen programda, Vali Pehlivan, Okul Müdürü Zeynep Doğan ile öğrencilere teşekkür etti.

Programa Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ve eşleri ile vatandaşlar katıldı.



Dünya Kadınlar Günü kahvaltısı

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın eşi Yıldız Pehlivan, Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen kahvaltıya katıldı.

“Anneler Kahvaltıda Buluşuyor” temasıyla geleneksel hale getirilen etkinlikle öğrenci velileriyle bir araya gelen Hanımefendi, eğitim öğretim faaliyetlerine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.

Hanımefendi Pehlivan, kahvaltı sonrası organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Etkinlikte Rekabet Kurumu Kız Anadolu Lisesi Müdürü Rikap Cemil Kurt, Okul Aile Birliği Üyesi Günay Göktürk ile İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu’nun eşi de yer aldı.

Taşhan’da Kadınlar Günü özel programı

Bayburt Belediyesi Aile Yaşam Merkezi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Özel programı düzenlendi.

Tarihi Taşhan’da düzenlenen programa Vali Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte katıldı.

Program öncesi Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş masaları dolaşarak davetlilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Programa Vali Ali Hamza Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, Garnizon Komutanı Tank Albay Davut Balibaşa, Belediye Başkanı Mete Memiş, İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ile eşlerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Vali Pehlivan’dan çiçek takdimi

Güne özel bir başka etkinlik Valilik önünde Vali Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan , 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Caddesinde hanımlara çiçek takdim etti.

Vali Pehlivan ve eşi Yıldız Pehlivan, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan bayan personel ile Bayburt Valiliği önünde vatandaşlara gül ve karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti.

Vali Pehlivan ve eşi, buranın ardından Valilik Hizmet Birimlerinde görevli bayan personellere çiçek takdim edip Kadınlar Günü’nü kutladı.

Etkinliklerde İl Emniyet Müdürü Sezayi Er, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Halil Murat Bilgiç ile eşleri de yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.