Bayburt Gençlik Merkezi 19 kurs açacak

Bayburt Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel, gençlere yönelik düzenledikleri ücretsiz kurslara kayıtların başladığını söyledi.

Bayburt Gençlik Merkezi 19 kurs açacak
Bayburt Postası - Bayburt Gençlik Merkezi Müdürü Savaş Erel, gençlere yönelik düzenledikleri ücretsiz kurslara kayıtların başladığını söyledi.

Erel, yaptığı açıklamada, Gençlik Merkezinde yeni dönemde 19 alanda kurs düzenleyeceklerini belirterek, gençleri kurslara katılmaya davet etti.

Merkezin daha aktif kullanımı için gençlere her türlü imkanı sunduklarını, özellikle ders dışındaki zamanlarını burada değerlendirmelerini amaçladıklarını ifade eden Erel, "Biz merkezimizi gençlerimizin bütün ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde donattık" dedi.

Erel, isteyen herkesin kurslardan yararlanabileceğini dile getirerek, "Bu yıl merkezimizde gitar, bağlama, keman, piyano, ney, diksiyon, tiyatro, resim, ebru, tezhip-minyatür, halkoyunları, satranç, masa tenisi, bilardo, Osmanlıca, İngilizce, bilgisayar, fotoğrafçılık ve gönüllü çalışmalar adı altında kurslarımız olacak" diye konuştu.

Kursların dışında tarih, edebiyat ve kültürel sohbetler gibi etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını anlatan Erel, "Merkezin sadece kurs düzenlenen ve kurs saatlerinde açık olan bir merkez olarak anılmasını istemiyoruz. Burayı sosyal bir alan haline dönüştürerek 7 gün 24 saat merkezi halkımızın hizmetinde tutmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yorgun savaşçı 9 yıl önce

Eline aklına sağlık savaş hocam ; Allah yolunuzu açık eylesin saygilarimla