Bayburt, EMITT 2018 Turizm Fuarı'nda

Bayburt standı, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan EMİTT fuarında 12. Hol, E 1206’da yerini aldı.

Bayburt, EMITT 2018 Turizm Fuarı'nda
Bayburt Postası - Dünya’nın 5 büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) 22. kez kapılarını açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuara, 85 ülkeden Bin 65 marka, 7 bini aşkın işbirliği temelli B2B görüşmeler gerçekleştirecek. Bayburt standı ise 12. Hol, E 1206’da yerini aldı. 28 Ocak'a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak fuarda 50 bin kişi ağırlanacak. 



Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, Bayburt Üniversitesi, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, KUDAKA, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası, Halk Eğitim Merkezi, Baksı Müzesi, Bayburt Kadınlar Derneği, Arıcılar Birliği, Büyük Baybut Oteli’nin destek sunduğu Bayburt standında Bayburt Balı, ehram ürünleri, Bayburt taşından üretilen eserler, yöresel yemekler sergileniyor.

Yeni tescillenen Bayburt ehramı ve Bayburt Lor Dolması’nın ön plana çıktığı Bayburt standına İstanbul’da yaşayan Bayburtlular başta olmak üzere ziyaretçiler ilgi gösteriyor. 

Açılışta; İstanbul Valisi Vasip Şahin, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bayburt Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Seyhan, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan ve davetliler yer aldı. 

Anahtar Kelimeler:
EMITTBayburt Standı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 6 yıl önce

Israf olmasın diye ekmeğin gramaji ni düşüren güç; burdaki israfı neden görmezden geliyorsunuz herzaman aynı simalar ye iç gez. . para devletin öz bütçesi komple yasak olmalı... Bunun faturasını ben ödemek istemiyorum.

Avatar
Yorum lar neden yayınlanmıyor 6 yıl önce

Bayburt postası tarafsız olun her yıl valiliğin parası ile fuarlara katılan kadın derneği ni korumayın tüyü bitmemiş yetimlerin hakkını koruyun

Avatar
ekrem 6 yıl önce

vatandaş isimli arkadaşa gönülden katılıyorum