TEİAŞ’a Bayburtlu Genel Müdür

TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay’ın emekliye ayrılmasından sonra Kurumun Genel Müdürlük görevine yeni atama gerçekleşti.

TEİAŞ’a Bayburtlu Genel Müdür
Bayburt Postası - Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) Genel Müdürlüğü’ne Bayburtlu Orhan Kaldırım getirildi.

Kurumdan yapılan açıklamada, TEİAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay’ın emekliye ayrılmasından sonra Kurumun Genel Müdürlük görevine Orhan Kaldırım’ın vekaleten atandığı belirtildi.

Orhan Kaldırım kimdir?

Orhan Kaldırım, 1974 yılında Bayburt’ta doğdu.1994 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliği bölümünü 2006 yılında İstanbul Ticaret Üniversitesi İşletme (MBA) bölümünü bitirdi.

1997-2015 yılları arasında Boğaziçi EDAŞ'ta Mühendis, Başmühendis, Müdür Yardımcısı, İşletme Müdürü ,Genel Müdür Yardımcısı, Sistem İşletme Direktörü olarak ,2015-2017 yılları arasında TEDAŞ da Sistem İşletme Daire Başkanı, Yatırımlar İzleme Daire Başakanı, Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2017 Kasım ayından itibaren TEİAŞ Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam ederken 08.06.2018 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür (V) olarak atandı.

Anahtar Kelimeler:
Orhan KaldırımTEİAŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mahir Demirhan 6 yıl önce

Allah hayirli etsin...Gururluyuz!..

Avatar
y k 6 yıl önce

Allah basarılarını daim kılsın.

Avatar
ALOŞ 6 yıl önce

Artık Bayburtlu Genel Müdür de var. Şimdi Bayburt uçar ama nere konar bilinmez. Sonrası ise hüsran tren gelmez, göç olur vekil sayısı düşer.

Avatar
vatandaş 5 yıl önce

Yahu ne kafadasınız adam TEİAŞ genel müdürü olmuş yorum yapanların derdine bak. Komedi...

Avatar
İDRİS ÇAMUR 6 yıl önce

ALLAH UTANDIRMASIN SAYIN GENEL MÜDÜRÜMÜZ İLE İRTİBATLI İSENİZ LÜTFEN İLETİN BABAM İSMAİL ÇAMUR AİT İSTANBUL ESENYURT YUNUS EMRE MAHALLESİ 384. SOKAK NO 23 TEKİ ADRESİN DÖRDÜNCÜ DAİRESİNİN ELEKTRİK ABONELİĞİ Nİ İKİ AYDIR YAPTIRAMIYORUZ BÜTÜN EVRAKLARIMIZ

Avatar
CESUR 5 yıl önce

Sayın Genel Müdür Bayburt'ta doğmuş olabilir. Babası memurdur Bayburt doğumludur. Aslı nereli onu merak ettim. Asalet önemli yine de başarılar dilerim.

Avatar
Talip erden 5 yıl önce

Hayırlı olsun müdürüm ben konya dan talip tek asya çalışıyordum beni mağdur ettiler eşim şizofreni hastası konya tek asya çalışıyordum beni ararsanız çok sevinirim tel 05337363991