Taşçılara 22 ay boyunca danışmanlık hizmeti

Bayburt Doğaltaş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezi Projesi'nde Teknik Destek Bileşeni toplantısı yapıldı.

Taşçılara 22 ay boyunca danışmanlık hizmeti
Bayburt Postası - Bayburt Doğaltaş Üretim ve Pazarlama Destek Merkezi Projesi'nde  Teknik Destek Bileşeni toplantısı yapıldı. Bayburt Valisi Yusuf Odabaş başkanlığında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Önder Karaoğlu, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Cengiz Kahraman, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı IPA Birimi Uzmanları, ihaleyi alan Lider Firması NIRAS-ID-IC ortak girişimi yetkilileri katıldı.
 
4 bileşenden oluşan projenin teknik destek bileşeni kapsamında 22 ay boyunca Bayburt ve çevre illerdeki doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren ocak ve atölye işletmecilerine üretim ve pazarlama alanlarında danışmanlık hizmeti verileceği belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.