Suudi iş adamlarından Ustaoğlu'na ziyaret

Suudi Arabistan merkezli taş firmalarının yetkilileri Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti.

Suudi iş adamlarından Ustaoğlu'na ziyaret
Bayburt Postası - Çeşitli iş görüşmeleri gerçekleştirmek üzere Bayburt’a gelen doğal taş sektörünün Arap ülkelerindeki lider firmalarından olan Traco International Marble and Ceramic sahibi Mr. Mokhtar Abbara ve Türkiye’de çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren TATRA firmasının sahibi Mr. Abdulmetan Al Bedavi Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti.

Bayburt Bilgi Paylaşım ve Proje Üretim Derneği (BAYPROJE) ve Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası’nın  (BTSO) işbirliğiyle Bayburt’ta davet edilen Suudi Arabistan merkezli firmaların sahipleri doğal taş fabrikasında çeşitli incelemelerde bulundu. Fabrikadaki incelemelerinin ardından kendisini ziyarete gelen heyetle bir süre görüşen Vali İsmail Ustaoğlu, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunup, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Valilik makamında gerçekleşen ziyaret sırasında BAYPROJE Başkanı Akın Bayrak ve BTSO Başkanı İbrahim Yumak’da iş adamlarına eşlik etti.​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.