"Bayburt’u geliştirecek her projenin yanında olacağız"

Belediye Başkanı Mete Memiş, doğal taş fabrikasında incelemelerde bulundu.

"Bayburt’u geliştirecek her projenin yanında olacağız"
Bayburt Postası - Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, ortakları arasında Bayburt Belediyesi’nin de yer aldığı doğal taş fabrikasında incelemelerde bulundu.

İnceleme sırasında kendine eşlik eden fabrika genel müdürü Tamer Çevik’ten son durum hakkında bilgi alan Başkan Memiş, fabrikanın Bayburt’ta son yıllarda yapılan en büyük yatırımlardan biri olduğunu belirterek, Bayburt ekonomisine canlılık getireceğini ifade etti. 

Nisan ayına kadar deneme üretimlerinin devam etmesi planlanan fabrikanın tam kapasite üretime başlamasıyla beraber Bayburt taşının doğal taş sektöründe marka haline geleceğini söyleyen Belediye Başkanı Mete Memiş, “Bayburt Belediyesi olarak Bayburt’a değer katacak, Bayburt’u geliştirecek her türlü projenin yanında olacağız. Doğal taş fabrikamızın Bayburt’umuza katma değer kazandıracağına inanıyoruz. İnşallah Bayburt’umuz için hayırlı bir yatırım olacak” dedi.

Başkan Memiş bir süre daha incelemelerde bulunduktan sonra fabrikadan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.