Aras EDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması

Bayburt'ta saat 10.30 ile 11.45 aralasında yaşanan elektirik kesintisi hakkında Aras EDAŞ'tan bir açıklama geldi.

Aras EDAŞ'tan elektrik kesintisi açıklaması

Bayburt Postası - Bayburt'ta saat 10.30 ile 11.45 aralasında yaşanan elektirik kesintisi hakkında Aras EDAŞ'tan bir açıklama geldi. Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (EDAŞ) Genel Müdürü Fikret Akbaş, bir saat 15 dakikalık kesintinin ardından sorumluluk bölgeleri olan Erzurum, Erzincan, Ardahan, Ağrı, Kars, Iğdır ve Bayburt illerine elektrik vermeye başladıklarını söyledi.

Akbaş, yaptığı açıklamada, Aras EDAŞ A.Ş'nin 7 il ve 55 ilçeden sorumlu olduğunu belirterek, kesintiden dolayı bölgede şu ana kadar olumsuzluk yaşanmadığını ifade etti.

Kesintinin nedenini henüz bilmediklerini belirten Akbaş, "7 il ve 55 ilçeden sorumluyuz. Bir saat 15 dakikalık kesinti bütün illerimizi etkiledi maalesef. Sorumluluk sahamızdaki tüm illere elektrik vermeye başladık" diye konuştu.

Akbaş, şunları kaydetti:

"Enerji geldikten sonra peyderpey önce acil ihtiyacı olan hastanelerimizden ve diğer acil ihtiyacı olan birimlerimizden başlamak üzere enerjileri besliyoruz. Şu ana kadar da hemen hemen her yeri beslemiş durumdayız. Sorumluluk sahamızdaki tüm illere elektrik vermeye başladık. Enerjilerini peyderpey veriyoruz. Sistemdeki arızanın tekrar edeceğini zannetmiyorum. Şu anda herhangi bir olumsuzluk yok."

Kesintinin Türkiye genelinden olduğunu ilgili birimlerden öğrendiklerini vurgulayan Akbaş, "Ancak onlarla görüştüğümüz saatlerde kesintinin nedeni hakkında bilgi sahibi değillerdi. Arkadaşlarımız süratle konuyla ilgilendiler. Birazdan inşallah sağlıklı rapor alırız" ifadesini kullandı. AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ferdi 9 yıl önce

bayburttaki kesintiyi şükrü yapmıştır alıştı nede olsa evlerin elektrigini kesmeye