Aras EDAŞ muhtarlarla bir araya geldi

Aras EDAŞ, abone güncellemeleri konusunda muhtarlarla bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu.

Aras EDAŞ muhtarlarla bir araya geldi
Bayburt Postası - Aras EDAŞ Bayburt İl Koordinatörü Özkan Kılıç, Müşteri Teknik Hizmetleri Müdürü Şükrü Kayalı, İşletme Teknik Şefi Yakup Sevimli, Bayburt merkez muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Aras EDAŞ Bayburt il Koordinatörlüğünde merkez muhtarının sorunlarının çözümüne yönelik toplantı düzenlendi. Toplantıda “Neden Bilgilerimizi Güncellemeliyiz” bilgisi verilmiş olup mahallelerde cep telefonu güncel olmayan abonelerin listesi çekilip güncelleme yapılması için muhtarların yardımları talep edildi.

Bunun yanı sıra Bayburt'ta il Koordinatörlüğünce gerçekleştirilen yatırımlardan bahsedilerek yenilene hatları, trafo merkezleri, aydınlatma çalışmaları hakkında bilgi verilerek sunum yapıldı.

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi, abonelerine kesintisiz ve kaliteli hizmeti sağlamak amacıyla yapmış olduğu Müşteri Memnuniyet anketini muhtarlara da sunarak talep ve şikayetleri dikkate alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 6 yıl önce

Gitsinler doğu illerindeki kaçak elektrige önlem alsınlar.Baskanın sucunu borcunu biz cekıyoruz muhtarları toplasan ne olacak ödemeyenlere gidin