'Aras Çözüm Merkezi' hizmete girdi

Aras Elektrik Erzurum-Erzincan-Bayburt-Ağrı-Kars-Ardahan ve Iğdır illerini kapsayan Aras Çözüm Merkezinin temmuz ayı itibariyle hizmete açıldığı belirtildi.

'Aras Çözüm Merkezi' hizmete girdi
Bayburt Postası - Aras Elektrik Erzurum-Erzincan-Bayburt-Ağrı-Kars-Ardahan ve Iğdır illerini kapsayan Aras Çözüm Merkezinin temmuz ayı itibariyle hizmete açıldığı belirtildi. Aras Elektrik müşteri beklentilerini, önerilerini ve şikayetlerini tek bir noktada toplayarak, bu verilerin en kısa zamanda işlenerek sonuçlandırılmasını sağlamak için müşterilerinin 7 gün 24 saat her konuda hizmet aldıkları 444 7 850 Çözüm Merkezi ile 4 aydır hizmet vermeye devam ediyor.

"Hızlı bilgi akışının son derece önemli olduğu günümüzde doğru çalışan, organize olmuş iletişim kanalını müşterilerimize sunmak önceliklerimiz arasında yer alıyordu" diyen Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Göreve başlamamızla beraber sunduğumuz iletişim hizmetlerinin yetersiz olduğunu tespit ettik ve müşterilerimizin elektrik dağıtımı gibi son derece önemli bir hizmeti sunan bir şirket ile iletişim kurmakta zorluk çekmemeleri için Aras Elektrik Çözüm Merkezini kurduk" diye konuştu.

444 7 850 Çözüm Merkezi numarası ile müşterilerinin elektrik arıza, tahakkuk, kaçak elektrik kullanım ihbarları, sayaç, abonelik işlemleri, aydınlatma ile ilgili taleplerin alınması, yönlendirilmesi, bilgilendirilmesi ve sonuçlandırılması yapılıyor.

Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, "Bölgeden kazandığımızı yine bölgemize harcama prensibiyle bölgede istihdam sağlamaya önem vererek çalışma arkadaşlarımızı bölgemizden seçtik. Bu ekip sadece telefonlara cevap vermiyor; e-posta, faks, SMS gibi iletişim kanallarını da etkin kullanarak, müşterilerimiz tüm isteklerini sonuçlandırıp, tüm problemlerini çözebiliyor." dedi.

Çözüm merkezinin yaklaşık iki milyon liralık yatırımla kurulduğunu belirten Akbaş, Çözüm Merkezinde çalışan personelin 360 saatlik müşteri ilişkileri eğitiminden geçerek işbaşı yaptığını söyledi. Akbaş, Çözüm Merkezine gelen kaçak enerji kullanım ihbarlarının değerlendirilmesi ile kaçak ile mücadele ciddi başarı elde ettiklerini söyledi. Akbaş, ayrıca müşterilerinin Çözüm Merkezi sesli yanıt sistemi ile kesinti ve arıza bilgilerini hızlı bir şekilde öğrenerek günlük programlarını yapabildiklerini ve Çözüm Merkezinin yanında Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya hesaplarını da hayata geçirerek müşteri sorun ve taleplerini çözmeye çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.