7 ilde sokak lambaları kapanmayacak

Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da yapılacak 'genel aydınlatma denetimi' kapsamında gündüz vakitlerinde lambalar açık durumda olacak.

7 ilde sokak lambaları kapanmayacak
Bayburt Postası - Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan'da yapılacak 'genel aydınlatma denetimi' kapsamında gündüz vakitlerinde lambalar açık durumda olacak.

Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. 'den duyuru yapılarak şöyle denildi:

“Hizmet verdiğimiz Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan illerinde 03.05.2016-11.05.2016 tarihleri arasında Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından “Genel Aydınlatma Denetimi " yapılacaktır. Bu tarihler arasında gündüz vakitlerinde yer yer Genel Aydınlatma lambaları açık durumda olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seko69 8 yıl önce

tabi faturayı vatandaşa yüklerseniz sizin için sorun olmaz.. hatta hiç kapatmayın 24 saat açık kalsın. sizin bir kaybınız yok. kayıp kaçak bedeli, aydınlatma bedeli, vb. giderler ile vatandaşa geçiriyorsunuz..