19 köyde elektrik kesintisi

Bayburt Aras EDAŞ Şube Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı 19 köyde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

19 köyde elektrik kesintisi
Bayburt Postası - Bayburt Aras EDAŞ Şube Müdürlüğü, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı 19 köyde elektrik kesintisi yapılacağını duyurdu.

Aras EDAŞ'tan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“İl Koordinatörlüğümüz tarafından yapılacak olan çalışmalardan dolayı, 22.08.2015 Cumartesi günü 08:00-18:00 saatleri arasında Adabaşı, Aşağı Kırzı, Aydıncık, Ballıkaya, Buğdaylı, Çayırözü, Çicekli, Çiğdemtepe, Değirmencik, Dikmetaş, Gökçeli, Karşıgeçit, Tepetarla, Uğrak, Uğurgeldi, Yedigözeler köylerinde, 21.08.2015-24.08.2015 günlerinde ise 08:00-18:00 saatleri arasında Devetaşı,Güvercindere, ve Kalecik köylerinde elektrik kesintisi yapılacaktır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.