Şehit Osman'a beton kuşatma

2014 yılında temeli atılan Şehit Osman Villaları'nın yapımı sürüyor.

Şehit Osman'a beton kuşatma
Bayburt Postası - 2014 yılında temeli atılan Şehit Osman Villaları'nın yapımı sürüyor. Bin yıllık türbeleri şehir merkezinin bir çok bölgesinden görünmez hale getiren yapılaşmanın ilk etap çalışmasının sonuna gelindi.

Kamuoyunda vatandaşlar tarafından en çok eleştirilen konulardan biri olmasına rağmen yüselmeye devam eden Şehit Osman Tepesi’ndeki villalar Bayburt Belediyesi tarafından açık artırma ile satılacak.

2014 yılının Şubat ayında temel atılan Şehit Osman Tepesi'nde ilk etapta yapılacak 50 dairenin 20'sinin  120 metrekare çift katlı dubleks villa, geri kalan 30'unun ise 50 metrekarelik apart daire şeklinde olacağı belirtilmişti.

20 villa açık artırma ile satılıyor

Öte yandan Bayburt Belediyesi ilk etapta büyük bir bölümü tamamlanan 20 villanın satışını yapıyor. Belediye hopörlöründen yapılan anaonsa göre, 26 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te Bayburt Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak ihaleyle açık artırma usulü ile satılacak.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin kaçan 10 yıl önce

bu proje konuşulurken o kadar karşı çıktık, kimse halkı adam yerine koymadı şehit osman tepesi gibi bin yıllık bir simgenin çevresi anca bu kadar saçma iş yapılabilirdi. yapılması gereken oraya yeni beton yerler yapmak değil çevreyolu yönündeki yapılmış yerleride istimlak edip tepeyi ormanlaştırmak. ama tabi ki bu kazığıda bayburta atan eski bld. bşk. h.ali polat maalesef ki mete başkanda dur demedi bu ucubeliğe. bayburt başta yöneticilerimiz olmak üzere hepimizden hesap soracak.

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

İyice rezil ettiler.......Çirkin yapılaşma.....

Avatar
Gürsel Karapınar 10 yıl önce

Sayın Metin kaçan bey, bizim adımız muhalefete çıkmış , ne söylesek yanlış anlaşılıyoruz...Sayın KENAN YAVUZ gibiler konuşacak ki, birileri cevap vermek için sıraya geçeler..Aklımıza gelmişken soralım hangi vicdan ve sorumlulukla Kadı zade cami yanında ,tescilli tarihi binanın önüne iki tane beş katlı beton yığınını diktiniz...Sorumlular çıksın cevap versin..Tarihi binada olmasa bu kafayla mı Trafiği önleyeceksiniz...Kısaca, bütün icraatlarda HUKUKSUZLUK var.....

Avatar
Dr.Arslan Özkan 10 yıl önce

Bayburt'a yazık ediliyor!..En çok da acıdığım BAYPROJE Derneğinin bu konuda Bayburt için sarfettiği emekler..Adamlar Bayburt'ta şehircilik kongresi yaptılar..O zamanki belediye başkanı "Hatalarımızı anladık,onlardan ders
alacağız "demişti.Hani,nerede?!..

Avatar
Şingahlı 10 yıl önce

Vicdan sahibi bir tane Bayburtlu yok mu, hukuk yoluyla bu inşaatları durduracak, nerede bu sivil toplum örgütleri,Allah aşkına ortaya çıkınız..Sayın başkan Mete Memiş bey lütfen, sil at bu rezaleti....