Vali Ustaoğlu, yatırımcılarla bir araya geldi

Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yer alan 23 ilden biri olan Bayburt'un huzuru, güvenliği ve emniyeti ile her türlü yatırım için en cazip illerin başında geldiğini belirtti.

Vali Ustaoğlu, yatırımcılarla bir araya geldi
Bayburt Postası - Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yer alan 23 ilden biri olan Bayburt'un huzuru, güvenliği ve emniyeti ile her türlü yatırım için en cazip illerin başında geldiğini belirtti.

Vali Ustaoğlu, Bayburt Öğretmenevi toplantı salonunda kentte yatırım yapacak müteşebbislerle buluştu.

Bayburt’un Cazibe Merkezleri Programı içerisinde yer almasının sevindirici ve onur verici olduğunu ifade eden Ustaoğlu, ''Biz bu durumu nasıl ilimiz için çok daha iyi ve avantajlı duruma dönüştürebiliriz, siz değerli yatırımcılarımızın bu ilimizde yatırım yapması noktasında sizlerle nasıl bir koordine ve iş birliği içinde nasıl bu süreci yürütürüz onun için bu toplantıyı düzenledik. Yine daha sonraki süreçte 24 Ocak 2017’de sayın Başbakanımızın daveti üzerine Çankaya Köşkünde bir anlamda lansmanını yaptığımız, ilk açılışının ve davet sürecinin başlatıldığı teşvik süreciyle alakalı siz değerli yatırımcılarımızın düşüncelerini almak istedik.'' diye konuştu.

Ustaoğlu, 27 Şubat 2017 tarihinde programın ilk talep sürecinin tamamlanacağını anımsatarak, şöyle devam etti:

''Bu konuda gerek valilik olarak biz ticaret odası, sivil toplum kuruluşları olarak sizlere yardımcı olma adına ne yapmamız gerektiği noktasında burada sizlerinde fikirlerini alarak çok kısa sürede bu ilimizin bu program çerçevesinde siz değerli girişimcilerimizin ilimizle ilgili yapacağı katkıları hayata geçirme adına neler yapabiliriz bunu burada değerlendirelim istedik. Özellikle geri kalmış bu bölgelere yönelik çok güzel bir hamle. Çok ses getiren bir hamle oldu. Bu anlamda bu bölgemizde bunun en önemli amacı başta Bayburt olmak üzere 23 ilimizin bir refah seviyesine yükseltme adına başlatılan adeta bir yatırım seferberliğiydi bu. Bu program çerçevesinde yine bu bölgede üretimi arttırılacak, istihdamı arttırılacak."

Cazibe Merkezleri diye bilinen ve 23 ili kapsayan iller içerisinde en cazip şehrin Bayburt olduğuna işaret eden Ustaoğlu, ''Huzuruyla, güvenliğiyle, emniyetiyle ilimizin bu anlamda siz kıymetli yatırımcıların yapacağı her türlü yatırımda en cazip illerin başında geldiğini ben vurgulamak istiyorum. Burada başta sayın Maliye Bakanımız olmak üzere ben de sizlerin burada yapacağınız her türlü yatırım noktasında, her türlü hizmet noktasında destek ve iletişim noktasında yardıma hazır olduğumuzu vurgulamak üzere sizlerle bir kez daha bir araya gelelim istedim.'' ifadelerini kullandı. 

Toplantı, müteşebbislerin yapacakları çalışmalarla ilgili bilgi vermesi ve program hakkında yapılan sunumlarla sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan 7 yıl önce

bayburt aşkı ile yanıp tutuşan bayburt vakfı , bayburt dernekleri, bayburt lu zenginler hadi bayburt sizi bekliyor.. gelin yatırım yapın.. öyle yazdan yaza gelip esnafı eleştirmek değil.. fırsat bu fırsat..sayın vekil hadi çevrenizi kullanın da bayburt bir iki fabrika kurdurun..

Avatar
Yatırımcı Bayburt Plastik 7 yıl önce

Bayburt iline en büyük yatırım bizim projemiz bizim böyle bir toplantıdan haberimiz yoktur.Kısacası davet edilmedik yatırım kararımızı yeniden gözden geçirmeliyiz.Bayburt zaten sorunlu il insanlar tembelliğe yatmaya alışmışlar..Gümüşhane bu konuda çok hassas herkes sorumluluğunun farkında bize ise gelen yatırımcı arkadaşlara hayırlı olsun demek düşer..

Avatar
Bayburt 7 yıl önce

Bayburt Üniversitesi neden Bayburtlu akademisyenlerin hakkını yiyor. Zira üniversiteye Bayburtlu akademisyen alınmıyor, kazananların da hakkı yeniyor neden acaba????...